شیرینی گردویی/ طرز تهیه شیرینی گردویی با خرده کیک

دوشنبه 17 بهمن 1401 آشپزی
شیرینی گردویی

شیرینی گردویی شیرینی خوشمزه و پر طرفدار هست که در بخش آشپزی مجله دایان این شیرینی را با خرده های کیک اسفنجی شکلاتی  آموزش می دهیم که کیک اسفنجی مورد نیاز را یا در خانه تهیه کنید یا از لوازم قنادی بخرید. با طرز تهیه شیرینی گردویی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه شیرینی لطیفه و شیرینی دارنمارکی را هم مشاهده کنید.

 مواد لازم برای تهیه تهیه شیرینی گردویی ترک دار

  • سفیده تخم‌مرغ :۹۰ گرم یا سفیده سه عدد تخم مرغ درشت
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲۰۰ گرم( یک لیوان خیلی پر به شکل قله‌ای پرکنید)
  • مغز گردو : ۱۰۰ گرم یا یک لیوان 
  • کیک شکلاتی اسفنجی :۱۰۰ گرم 
  • پودر کاکائو رنگ تیره: یک قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید:یک قاشق غذاخوری
  • وانیل:1/4 قاشق چای‌خوری

 

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

طرز پخت شیرینی گردویی ترک دار با خرده کیک اسفنجی

  1.   برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا مغزگردوها رو آسیاب کنید.
  2. در این مرحله همه مواد رو به جز روغن و سرکه داخل غذاساز میکس کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند.
  3. حال مواد میکس شده را  داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را داغ بزنید، دائما باید مواد رو هم بزنید،دقت کنید مواد اصلا نباید به نقطه جوش برسد. میتوانید انگشت خود را داخل مواد کنید کاملا داغیش رو حس کنید.۸ دقیقه مواد را داغ بزنید.
  4. پس از 8 دقیقه اجازه دهید مواد سرد شود.
  5. تا مواد سرد می شود  فرگازی یا فردستساز رو هم روشن کنید.
  6. فر دست ساز را  روی شعله متوسط قراردهید ، فرگازی دمای ۱۸۰ درجه و فرهای برقی، توستر، سولاردوم دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا گرم شوند.
  7. دقت کنید که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت‌تر میشن.اگر موادشیرینی گردویی بعد از سرد شدن خیلی سفت‌ شده بود  قاشق قاشق بهش آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا به حد مطلوب برسه.
  8. بعد از سرد شدن مواد, سرکه و روغن رو به آن  اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود سپس موادرا داخل قیف با سر ماسوره گرد ساده و یا بدون ماسوره بریزید.
  9.  سینی فر  را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید.
  10. حال قیف رو بشکل عمودی بگیرید و مواد را داخل سینی بافاصله پایپ کنید، کمی قیف رو بافاصله از سینی بگیرید تا موادتون کمی حجم داشته باشه.
  11.  نوک انگشتتون رو کمی چرب کنید و برجستگی روی شیرینی ها را صاف کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید .
  12. مدت زمان پخت پانزده تا بیست دقیقه است.زمانیکه شیرینی‌ها براحتی از کاغذروغنی جدا بشن یعنی شیرینی شما  کامل پخته.
  13. بعد از خارج کردن سینی  از فر , شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و اجازه دهید  کمی خنک شوند سپس  روی آنها رو با شهد رقیق و پودرپسته تزیین کنید.

چه نکاتی را در پخت  پخت شیرینی گردویی رعایت کنید.

  1. برای  تهیه شیرینی گردویی از کیک اسفنجیش بدون روغن استفاده کنید.
  2. به جای میکسر از چرخ گوشت هم می‌تونید استفاده کنید.
  3.  یکی یا رو عدد شیرینی را در فر بپزید تا دمای فر دستتون بیاد.
  4.  به مدت ۲ ساعت بعد از داغ زدن اجازه بدین مواد کاملا خنک بشه.
پیتزا

دستور پخت پیتزا چیکن آلفردو

چای ماسالا

طرز تهیه پودر چای ماسالا خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا