شیرینی لطیفه خامه ای

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است. شیرینی لطیفه از دو تکه نان تهیه می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود ، احتمالا به دلیل لطافت نان های این شیرینی نامش را لطیفه گذاشته اند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر شیرینی لطیفه تهیه کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم شیرینی لطیفه

  1. آرد ۱ لیوان
  2. شکر ۱ لیوان
  3. خامه زده شده به میزان لازم
  4. وانیل ¼ قاشق چایخوری
  5. بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  6. تخم مرغ ۴ عدد
  7. پودر قند برای تزیین

شیرینی لطیفه خامه ای

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای

برای تهیه شیرینی لطیفه خامه ای ابتدا فر را روشن می کنیم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.سینی فر را نیز آماده کرده  کنار می گذاریم

1-تخم مرغ ها را جداگانه می شکنیم و زرده آن ها را از سفیده کاملا جدا می کنیم

2-سفیده ها را با همزن  برقی خوب می زنیم  بطوری که اگر ظرف را برگردانیم سفیده سفت شده باشد و از ظرف بیرون نریزد.بعد نصف شکر را کم کم به سفیده می افزاییم و مجددا با همزن خوب هم می نزیم تا یکدست شود.

3-سپس زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و باقی شکر و وانیل را به آن می افزاییم و  با همزن خوب می زنیم تا مایه کرمی رنگی داشته باشیم.

4-آن وقت مایه سفیده تخم مرغ را به مایه کرمی رنگ اضافه می کنیم و مواد را آرام در یک جهت هم می زنیم.

5-آرد را سه مرتبه الک می کنیم تا نرم شود و بعد با بکینگ پودر مخلوط می کنیم

6-آرد را به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و به همان جهتی که مواد را هم زدیم مجددا در همان جهت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. سپس در سینی فرو کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم

و به اندازه یک گردو از مایه قیف روی کاغذ روغنی به شکل یک دایره می ریزیم و با فاصله از یکدیگر باقی مایه شیرینی را به همین شکل روی کاغذ روغنی می ریزیم  روی  آن ها پودر قند می پاشیم و سینی را در طبقه وسط  فر قرار می دهیم  در دمای 180 درجه سانتی گراد  به مدت ۱۰ دقیقه شیرینی ها در فر پخته شوند.تا پخت کامل شیرینی ها اصلا درب فر را باز نباید بکنیم. زمانیکه شیرینی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و بعد مابین شیرینی ها خامه زده شده می زنیم و با خلال پسته تزیین کرده و در ظرف می چینیم

نکته :

1-تخم مرغ ها را چند ساعت قبل از شروع پخت شیرینی بیرون از یخجال قرار دهید

2- برای زدن سفیده ها حتما همزن وظرف باید تمیز و خشک باشد