شیره انجیر/ طرز تهیه شیره انجیر خوشمزه و پر خاصیت

چهارشنبه 30 شهریور 1401 آشپزی
shire anjir

شیره انجیر  دارای طبع گرم هست و برای فصل سرما بسیار مفید هست . شیره انجیر با انجیر  خشک  و تازه  تهیه می شود  و خواص فراوانی دارد . در بخش مجله دایان با طرز تهیه شیره انجیر با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه شیره خرمالو و شیره خرما و شیره سیب  را مشاهده کنید.

خواص شیره انجیر

  1.  برای پاکسازی کبد مفید است.
  2.   باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
  3. بهبود گلودرد و سرفه خشک با مصرف شیره انجیر.
  4.   ملین طبیعی هست و برای درمان پبوست مفید هست.
  5.  تقویت کننده بدن و انرژی زا هست.
  6.  با مصرف شیره انجیر کم خونی و فقر آهن را درمان کنید.
  7.  مصرف شیره انجیر باعث تقویت قوای جنسی می شود.
شیره انجیر

شیره انجیر

مواد لازم برای تهیه شیره انجیر

  • انجیر تازه یا خشک : به مقدار مورد نیاز
  • آب به مقدار مورد نیاز

چگونه در خانه شیره انجیر تهیه کنیم؟

  1.  برای تهیه شیره انجیر می توانید از انجیرهای خشک  سال قبل و انجیر های درجه 2 و 3 هم می توان استفاده کرد اگر از انجیر خشک استفاده کردید یک روز قبل ََانجیرها را بشویید و در آب خیس کنید  .
  2. برای تهیه شیره انجیر ابتدا انجیرهای رسیده و شیرین را خوب بشویید و له کنید یا تکه تکه کنید. سپس انجیر خرد شده را درون قابلمه بریزید و دو برابر انجیر، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم  قرار دهید  تا انجیر ها خوب بپزندو له شود در این مرحله پخت نباید مواد غلیظ شود تا  رد کردن مواد از صافی  راحت باشد.
  3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شودسپس انجیر های پخته شده را از پارچه نخی  رد کنید و با دست فشار دهید تا شیره انجیر از گوشت و تخم آن  جدا شود .
  4.  حال این شیره صاف شده را مجددا روی شعله قرار دهید تا بجوشد و غلیظ و کشدار شود حین پختن باید مراقب باشید تا شیره انجیر سر نرود و ته نگیرد.
  5. گف تیره رنگ روی شیره را بگیرد.
  6. شیره انجیر را  باید به غلظت مناسب برسد تا کپک نزند. پس از خنک شدن شیره انجیر را در ظرف شیشه ای تمیز بریزدو درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود . شیره انجیر را در جای خشک و خنک نگه دارید

 شیره انجیر چه کاربردی دارد؟

  1.  شیره انجیر در طب سنتی به عنوان دارو کم خونی و تقویت بدن استفاده می شود.
  2. شیره انجیر را با شیره انگور و خرما ترکیب می کنند که خواص درمانی زیادی دارد.
  3. در تهیه  دسر و شیرینی  از شیره انجیر استفاده می کنند.
  4.  شیره انجیر شیرین کننده کره بادام زمینی، ارده یا کره است.

kobide morghe

کوبیده مرغ / طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی

morghe asaly

مرغ عسلی/ طرز تهیه مرغ عسلی با سویا سس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا