سمبوسه هندی/ طرز تهیه سمبوسه تندو خوشمزه

جمعه 28 بهمن 1401 دسته‌بندی نشده
سمبوسه هندی

سمبوسه هندی یک غذای بسیار تند و خوشمزه برای افراد ی که به  تندی علاقه دارند هست . خمیر این سمبوسه را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سمبوسه هندی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه سمبوسه شکلاتی و سبوسه خوزستانی را مشاهده کنید.

مواد لازم بر ای تهیه خمیر سمبوسه هندی

  • آرد :4 پیمانه
  • آب :1 پیمانه
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره :1 قاشق چایخوری
  • سیاه دانه :1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • مواد لازم سمبوسه هندی
  • سیب زمینی :5 عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده :200 گرم
  • سیر :2 حبه
  • زنجبیل :1 تکه کوچک
  • پیاز :1 عدد بزرگ
  • فلفل تند :1 عدد
  • گشنیز:1 پیمانه
  • آب لیمو ترش :2 قاشق غذاخوری
  • نمک ، زردچوبه،فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پودر پیاز :به مقدار کافی
سمبوسه

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه هندی

  1. برای تهیه سمبوسه هندی ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. می توانید از نان لواش هم استفاده کنید ولی طعم این خمیر بسیار  خوشمزه هست.
  2. برای تهیه خمیر آرد را  دو بار الک کنید .بعد به آرد نمک ، پودر زیره و سیاه دانه را اضافه کنید و  مواد را هم بزنید سپس، روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید  تا روغن جذب  آرد شود.در آخر آب را اضافه کنید و با دست  خمیر را ورز دهید. خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف به دست آید.خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار دهید و روی آنرا با سلفون بپوشانید و در جای گرمی به مدت 30 قرار دهیدتا خمیر استراحت کند .
  3. حال مواد داخل سمبوسه را تهیه کنید. سیب زمینی ها را  ، با مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت  قرار دهید تا آبپز شوند.
  4. پیاز را پوست بکنید ونگینی ریز خرد کنید. سیر پوست گرفته را له کنید. زنجبیل شسته شده را  با رنده ریز رنده کنید و  فلفل تند را نیز با چاقو ریز ساطوری کنید .
  5.  تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید وقتی روغن گرم شده پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید تقت دهیدتا پیاز طلایی شود سپس  سیر و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید تفت دهید. گوشت چرخ کرده و فلفل تند خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا  رنگ گوشت تغییر کنید . ، مقداری نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز، پودر پیاز و زردچوبه روی مواد  بپاشید و دوباره تفت دهید .  نصف استکان آب جوش به مایه گوشت اضافه کنید و در تابه را ببندید  تا مایه گوشت به طور کامل پخته شود و آب آن تبخیر شود.
  6.  سیب زمینی های پخته شده را پوست بکنید و به صورت پوره در بیاورید. وقتی آب گوشت کشیده شد،سیب زمینی پوره شده را به همراه آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کاملا یکدست شوند.حرارت را خاموش کنید و بلافاصله گشنیز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا گشنیز هم با بقیه مواد ترکیب شود.در حین خنک شدن مواد میانی داخل سمبوسه ، به سراغ خمیر آن بروید و آن را روی سطح کار کمی ورز دهید. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر جدا کنید و با وردنه آن را به قطر نیم سانتی متر باز کنید.در وسط خمیر مقداری از مخلوط سیب زمینی و گوشت چرخ کرده قرار دهید و خمیر را به صورت مثلثی جمع کنید.
  7. بعد از اینکه تمام سمبوسه ها را آماده کردید ،تابه گودی را روی حرارت قرار دهید و داخلش روغن بریزید ، به طوری که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.به ترتیب سمبوسه ها را سرخ کنید و بعد از طلایی شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سمبوسه های آماده شده را به همراه سس دلخواهتان که معمولا سس فلفل تند یا سس کچاپ است سرو کنید.

 

بالیاژ مو چیست؟ + روش انجام و انواع آن

چیستان

چیستان/63معما باحال و خنده دار مخصوص کودکان با جواب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا