یک غذای هیجان‌انگیز با مرغ /طرز تهیه مرغ شکم پر با پنیر یونانی

پنج‌شنبه 20 شهریور 1399 آشپزی
مرغ شکم پر با پنیر یونانی

برای درست کردن یک غذای هیجان‌انگیز با مرغ، کافی است آن را با فیلینگ خامه‌ای اسفناج پر کنید.

مواد لازم:

پنیر یونانی کیبی:۱۸۰ گرم

سینه مرغ بدون استخوان (پوست گرفته):۴ عدد

اسفناج (خرد شده و یخ زدایی شده):۱ بسته

روغن گیاهی:یک چهارم پیمانه

پنیر پارمسان:یک چهارم

تخم مرغ:۲ عدد

برد کرامب (خرده نان):به میزان لازم

نمک و فلفل

 

دستور پختمرغ شکم پر با پنیر یونانی:

۱- ابتدا اجاق فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید

۲- تمام خیسی اسفناج را با استفاده از دستمال آشپزخانه بگیرید.

۳- اسفناج، روغن، پنیر پارمسان، پنیریونانی کیبی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۴- تخم‌مرغ‌ها را شکسته، در یک ظرف کم‌عمق بریزید و هم بزنید. آنها را کنار بگذارید.

۵- با چاقو برش‌هایی شبیه جیب داخل تکه‌های مرغ ایجاد کنید تا بتوانیم آن ها را با مواد پر کنیم

۶- داخل مرغ‌ها را با مخلوط اسفناج و پنیریونانی پر کنید و مرغ را روی آن برگردانید تا به خوبی بسته شود.

۷- سطح روی مرغ‌ها را با تخم‌مرغ زده‌شده و بردکرامب (خرده نان) بپوشانید.

۸- رول‌های مرغ ‌شکم‌ پر را داخل یک ماهیتابه داغ قرار دهید و تا زمانی که هر دو طرف آنها قهوه‌ای رنگ شود سرخ کنید.

۹- آنها را به یک سینی مخصوص فر منتقل کنید.

۱۰- برای ۳۵-۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ خوب بپزد. آنها را گرم و اگر مایل بودید همراه با سالاد میل سرو کنید.

پاستای مک اند چیز

طرز تهیه ماکارونی و پنیر /پاستای مک اند چیز خوشمزه‌ترین غذای دنیا

شیرینی نارگیلی خوشمزه +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا