سس بلونز ایتالیایی

چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 آشپزی
سس بلونز ایتالیایی

سس بلونز ایتالیایی

در اینجا طرز تهیه یک سس لذیذ برای انواع پاستا را آموزش داده ایم . طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی برای هر نوع پاستا در ادامه مطلب میخوانیم. این سس بلونز ایتالیایی را تهیه کرده و درکنار یک پاستا خوشمزه  سرو کنید.

 

سس بلونز ایتالیایی

سس بلونز ایتالیایی

مواد لازم سس بلونز ایتالیایی

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۵۰ گرم کره
  •     ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  •     ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
  •     ۱ ساقه کرفس رنده شده
  •     ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
  •     ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  •     ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  •     ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
سس بلونز ایتالیایی

سس بلونز ایتالیایی

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی

روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.

سس بلونز ایتالیایی

سس بلونز ایتالیایی

سوپ مرغ ایتالیایی

طرز پخت سوپ مرغ ایتالیایی

کیک با آرد برنج

کیک / طرز تهیه کیک خوشمزه با آرد برنج بافر و بدون فر

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا