ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

 ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی صبحانه ای فوق العاده پر انرژی و سالم و باب میل کسانی است که به گیاه خواری روی آورده اند. بیایید نگاهی کلی به این ساندویچ بیندازیم تا متوجه شویم چرا چنین وعده ای را یک غذای کامل می نامند.

نانی که برای این ساندویچ باید استفاده کنید نان سبوس دار است بنابراین روی فیبر آن می توان برای پایدار ماندن انرژی و افزایش مدت سیری حساب کرد دیگر سبزیجاتی که در این ساندویچ به کار رفته نیز علاوه بر مواد مغذی فراوان فیبر نیز دارند. خودِ تخم مرغ هم همانطور که می دانید سرشار  از پروتئین است که هضمش طول می کشد و مانع نوسان قند خون می شود.

زیتون و روغن زیتون نیز هر دو حاوی چربی های سالم هستند این چربی ها نیز به افزایش مدت زمان جذب غذا کمک می کنند. پس نتیجه می گیریم اگر چنین غذایی را میل کنیم می توانیم تا مدت زمان طولانی بدون اینکه هوس های غذایی یا احساس گرسنگی اذیت مان کنند انرژی داشته باشیم.

مواد لازم:

  • 4 برش نان صبحانه سبوس دار
  • یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای قرمز کباب شده ( خرد شده )
  • دو قاشق غذا خوری زیتون که به خوبی خرد شده باشد
  • دو قاشق چای خوری سرکه انگور
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک چهارم فنجان حموص آماده
  • 4 عدد برگ کاهو
  • یک عدد گوجه فرنگی بزرگ تقسیم به 4 برش شود
  • سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

روش پخت:

1.قسمت جوجه کباب کُن فر را گرم کنید. نان ها را در یک سینی پخت قرار دهید. سپس هر سمتشان را یک دقیقه در فر بگذارید تا خوب تُست شوند.

دسر داملا ترکیه ای

2. فلفل دلمه ای ها، زیتون، سرکه، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز های خرد شده را داخل مخلوط کن قرار دهید. به اندازه 30 ثانیه مخلوطشان کنید.

3. در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید. به مدت یک و نیم دقیقه بپزید، سپس روی ماهی تابه را بپوشانید و یک دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد تا سفیده ها خود را بگیرند. از روی حرارت بردارید.

4.حموص را به صورت مساوی روی نان ها پخش کنید. رویش کاهو، گوجه و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه بریزید. روی هرکدام از ساندویچ ها یک تخم مرغ قرار دهید. میکس فلفل دلمه ای را که درست کردید به صورت مساوی روی تخم مرغ ها قرار دهید. باقی مانده یک چهارم فلفل سیاه را روی ساندویچ ها بریزید.

 

سوپ پیاز فرانسوی

پیتزا استیک

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا