ساندویچ ماکارونی/ طرز تهیه ساندویچ ماکارونی مناسب تولد و پیک نیک

دوشنبه 10 مرداد 1401 آشپزی
sandewiche makarony

ساندویچ ماکارونی ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار است این غذای خوشمزه برای تولد و دوره همی بسیار مناسب هست همچنین ساندویچ مناسبی برای مدرسه بچه ها هست در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ساندویچ ماکارونی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ رپ مرغ و ساندویچ گوشت و قارچ را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماکارونی

  • ماکارانی فرمی: ۱ بسته
  •  پنیر پیتزا ( اختیاری): به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده :۳۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه :۱ عدد
  • قارچ:۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
  • خیارشور:به مقدار لازم
  • کاهو : به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • نان باگت: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، دارچین :به مقدار لازم
ساندویچ ماکارونی

ساندویچ ماکارونی

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

  1.  برای تهیه ساندویچ ماکارونی ابتدا مواد میانی ماکارونی را تهیه کنید برای مواد میانی می توانید فقط از سبزیجات استفاده کنید همچنین به جای گوشت چرخی از سویا چرخ شده هم می توان استفاده کرد .
  2.  برای تهیه مواد میانی ابتدا  پیاز نگینی خرد شده را  با مقداری روغن در ماهی تابه مناسب تفت دهید تا طلایی شود سپس زرد چوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوشت چرخی را اضافه کنید فلفل قرمز یا سیاه را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند .
  3. حال فلفل دلمه نگینی خرد شده  را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید ( پوست قارچ را بگیرید) و حرارت را زیاد کنید تا  آب قارچ تبخیر شودسپس رب گوجه اضافه کنید وتفت دهید تا خامی رب گرفته سپس نمک و ادویه اضافه کنیدو کمی آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید حرارت را کم کنید  تا گوشت چرخی بپزد .وقت از پخت گوشت مطمئن شدید و آب مواد کشیده شده تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  4. داخل یک قابلمه مناسب  آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس  مقداری نمک و زردچوبه و روغن به آب جوش اضافه کنید و ماکارونی را به آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود ( زمان جوشیدن ماکارونی روی بسته ماکارونی  نوشته شده) ماکارونی را آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید..
  5. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بیندازید و سپس ماکارونی و مواد میانی را لابه لا در قابلمه بریزید تا مواد تمام شود سپس ماکارونی را به مدت 45 دقیقه دم  دهید .
  6. بعد از پختن ماکارونی  نان باگت را برش بزنید و مقداری  مناسبی ماکارونی را به همراه کاهو گوجه و خیارشور خرد شده قرار دهید و ساندویچ مامارونی را با سس کچاب شیرین یا تند میل کنید.( می توانید روی ماکارونی گرم کمی پنیر پیتزا بریزید سپس ساندویچ را بپیچید.)

Halva arde berenj

حلوا / طرز تهیه حلوای آرد برنج

آش رشتی

طرزتهیه آش رشتی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا