سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم بی نظیرش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.
اگر رژیم دارید این سالاد را با سس مایونز کم چرب یا ماست تهیه کنید .
☆مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
- خیارشور 4 عدد
- ذرت 1/2 پیمانه
- کالباس 1/2 پیمانه
- کلم برگ قرمز 1پیمانه
- کلم برگ سفید 2 پیمانه
- نخود فرنگی 1/2 پیمانه
- سس مایونز 1/2 پیمانه
- کشمش پلویی به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- هویج 2 عدد
طرز تهیه سالاد اندونزی
● ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم در دستگاه بخار پز یادر سبدمخصوص بخار پز، با بخار پز کردن هویج خوشمزه تر میشود وفیبر موجود در آن حفظ می شود.
● .برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده ،آن رنده می کنیم.نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود.
● نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.یا بخار پز کنید دقت کنید له نشود.
● ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
●در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم
● کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود
و در ظرف مورد نظر می ریزیم سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
نوش جان
ارسال دیدگاه