سالاد اندونزی

یکشنبه 22 تیر 1399 آشپزی
سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم بی نظیرش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در  ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

اگر رژیم دارید این سالاد را با سس مایونز کم چرب یا ماست تهیه کنید .

☆مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی 

  1. خیارشور  4 عدد
  2. ذرت  1/2 پیمانه
  3. کالباس  1/2 پیمانه
  4. کلم برگ قرمز  1پیمانه
  5. کلم برگ سفید 2 پیمانه
  6. نخود فرنگی 1/2 پیمانه
  7. سس مایونز 1/2 پیمانه
  8. کشمش پلویی به اندازه دلخواه
  9. نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  10. هویج 2 عدد

 

تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

● ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم در دستگاه بخار پز یادر سبدمخصوص بخار پز،  با بخار پز کردن هویج خوشمزه تر میشود وفیبر موجود در آن حفظ می شود.

● .برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده ،آن رنده می کنیم.نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود.

● نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.یا بخار پز کنید دقت کنید له نشود.

● ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد.

●در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم

● کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه  کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

و در ظرف مورد نظر می ریزیم  سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

نوش جان

طرز تهیه ترشی لیته انبه بسیار خوشمزه ، به دو روش

طرز تهیه کوفته باقلا سبز

اگه باقلا سبز دوست دارید این کوفته را امتحان کنید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا