دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

یکشنبه 4 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

 

مواد اولیه برای تهیه کیک مرغ

به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید.
مواد اولیه
نان تستیک بسته
سینه مرغ500 گرم
خیارشور200 گرم
پیازچه100 گرم
ماستیک پیمانه
سس مایونزیک دوم پیمانه
خامه2 قاشق غذاخوری
جعفری3 الی 4 شاخه
نمک و فلفلبه میزان لازم

چند نکته:

  • از آنجا که در تهیه این غذا از خیارشور استفاده می‌شود به نمک زیادی احتیاج ندارد.
  • نیازی به ماست خامه‌ای یا ماست چکیده نیست، فقط باید از ماست شیرین استفاده کنید؛ از اینرو ابتدا ماست را بچشید و پس از آنکه از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کردید، استفاده کنید.

طرز تهیه کیک مرغ

  1. ابتدا باید سینه مرغ را آبپز کنید. برای اینکار مرغ را همراه با مقداری آب روی شعله حرارت اجاق گاز قرار دهید و پس از گذشت یک ربع آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید که آب اضافی آن خارج شود. سپس مجددا آن را داخل قابلمه برگردانید و مقداری آب، یک عدد پیاز و مقداری فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
  2. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
  3. خیارشور را نگینی خرد نمایید و پیازچه‌ها را نیز همراه با قسمت‌های سبز ساقه آن به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید. قسمت‌های سبز ساقه باعث خوش عطر شدن غذا خواهد شد.
  4. اکنون مرغ، خیارشور و پیازچه را بایکدیگر مخلوط کنید.
  5. در ظرف دیگری ماست، سس مایونز و خامه را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  6. نصف مخلوط سس و ماست را به مرغ اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا مخلوط شود.
  7. سپس مقداری فلفل و مقدار اندکی نمک به آن اضافه کنید.
  8. اطراف نان‌های تست یک بافت سفت دارد که باید آن را با چاقو جدا کنید و سپس از نان‌ها استفاد کنید. قسمت‌های سفت نان تست را می‌توانید خشک کرده و برای تهیه پودر سوخاری استفاده کنید.
  9. اکنون یک ردیف از نان‌های تست را در ظرف مورد نظرتان برای سرو بچینید. به هر شکلی که تمایل داشته باشید، می‌توانید نان‌ها را در ظرف بچینید.
  10. اکنون یک لایه از موادی که تهیه کرده بودید را روی نان تست قرار دهید و با پشت قاشق آن را پهن کنید تا تمام نان را پوشش دهد.
  11. سپس مجددا یک ردیف نان تست بچینید و دوباره مرغ اضافه کنید. اینکار را ادامه دهید تا اینکه سه ردیف نان شود.
  12. لایه آخر فقط باید نان باشد، سپس با مابقی مخلوط سس روی کیک و اطراف آن را پوشش دهید.
  13. سپس به مدت دو الی سه ساعت کیک را داخل یخچال قرار دهید تا کیک مرغ منسجم شود.
  14. جعفری را خرد کنید و هنگام سرو، روی کیک قرار دهید.

برای تزیین کیک مرغ می‌توانید از خیارشور، گوجه و … نیز استفاده کنید

 

تزیین کیک مرغ

استفاده از ماست و سس مایونز در طرز تهیه کیک مرغ باعث می‌شود که بافت این غذا در عین لطیف بودن، منسجم نیز باشد، از اینرو به راحتی می‌توان آن را به شکل‌های مختلفی درآورد و تزیین کرد. در ادامه چند نمونه از تزیین این غذا را مشاهده می‌کنید. این تصاویر می‌توانند الهام بخش شما برای تزیین این غذا به ویژه برای میهمانی‌ها باشند.
تزیین کیک مرغ
تزیین کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ و نحوه سرو آن
تزیین کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ و نحوه سرو آن
منبع:ستاره
دستور پخت۲ روش املت ترکیه‌ ای

دستور پخت۲ روش املت ترکیه‌ ای

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا