مواد اولیه برای تهیه کیک مرغ
به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز دارید.
مواد اولیه | |
نان تست | یک بسته |
سینه مرغ | 500 گرم |
خیارشور | 200 گرم |
پیازچه | 100 گرم |
ماست | یک پیمانه |
سس مایونز | یک دوم پیمانه |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری | 3 الی 4 شاخه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
چند نکته:
- از آنجا که در تهیه این غذا از خیارشور استفاده میشود به نمک زیادی احتیاج ندارد.
- نیازی به ماست خامهای یا ماست چکیده نیست، فقط باید از ماست شیرین استفاده کنید؛ از اینرو ابتدا ماست را بچشید و پس از آنکه از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کردید، استفاده کنید.
طرز تهیه کیک مرغ
- ابتدا باید سینه مرغ را آبپز کنید. برای اینکار مرغ را همراه با مقداری آب روی شعله حرارت اجاق گاز قرار دهید و پس از گذشت یک ربع آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید که آب اضافی آن خارج شود. سپس مجددا آن را داخل قابلمه برگردانید و مقداری آب، یک عدد پیاز و مقداری فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
- مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
- خیارشور را نگینی خرد نمایید و پیازچهها را نیز همراه با قسمتهای سبز ساقه آن به صورت حلقههای نازک خرد کنید. قسمتهای سبز ساقه باعث خوش عطر شدن غذا خواهد شد.
- اکنون مرغ، خیارشور و پیازچه را بایکدیگر مخلوط کنید.
- در ظرف دیگری ماست، سس مایونز و خامه را با یکدیگر مخلوط نمایید.
- نصف مخلوط سس و ماست را به مرغ اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا مخلوط شود.
- سپس مقداری فلفل و مقدار اندکی نمک به آن اضافه کنید.
- اطراف نانهای تست یک بافت سفت دارد که باید آن را با چاقو جدا کنید و سپس از نانها استفاد کنید. قسمتهای سفت نان تست را میتوانید خشک کرده و برای تهیه پودر سوخاری استفاده کنید.
- اکنون یک ردیف از نانهای تست را در ظرف مورد نظرتان برای سرو بچینید. به هر شکلی که تمایل داشته باشید، میتوانید نانها را در ظرف بچینید.
- اکنون یک لایه از موادی که تهیه کرده بودید را روی نان تست قرار دهید و با پشت قاشق آن را پهن کنید تا تمام نان را پوشش دهد.
- سپس مجددا یک ردیف نان تست بچینید و دوباره مرغ اضافه کنید. اینکار را ادامه دهید تا اینکه سه ردیف نان شود.
- لایه آخر فقط باید نان باشد، سپس با مابقی مخلوط سس روی کیک و اطراف آن را پوشش دهید.
- سپس به مدت دو الی سه ساعت کیک را داخل یخچال قرار دهید تا کیک مرغ منسجم شود.
- جعفری را خرد کنید و هنگام سرو، روی کیک قرار دهید.
برای تزیین کیک مرغ میتوانید از خیارشور، گوجه و … نیز استفاده کنید
ارسال دیدگاه