دستور پخت دمپخت کلم کازرونی

شنبه 3 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت دمپخت کلم کازرونی

 

مواد لازم برایدمپخ ت کلم کازرونی

گوشت قیمه ای خرد شده 700 الی 800 گرم

برنج 4 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

ترخون پاک و خورد کرده نیم کیلو

یا ترخون خشک 4/1 پیمانه

کلم برگ خورد شده یکعدد متوسط

رب گوجه کمی

پیاز یکعدد درشت :خلالی

زعفران دم کرده

نمک و ادویه مخلوط

سیر سه حبه

روغن و کمی کره یا روغن حیوانی

دمپخت کلم کازرونی
دمپخت کلم کازرونی

طرز تهیه دمپخت کلم کازرونی

کلم برگ رو خرد کنین و بشویین و بعد توی روغن همراه با پیاز تفت بدین . لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنین و جداگانه با کمی آب بپزین . گوشت قیمه را به کلم و پیاز اضافه کنین وبعد با کمی رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک و ادویه ( و کمی دارچین ) بپزید .
در انتها لوبیا چشم بلبلی پخته شده و کمی از ترخون ( تازه یا خشک ) و سیر را هم اضافه کنید و یک جوش بزند .حال نمک و فلفل را اضافه کنید و مایه را بچشید بعد برنج خیس خورده را جوشانده و کمی زنده تر آبکش کرده و هنگام کشیدن مواد را ( ترخون خشک را در این مرحله هم میشه اضافه کرد ) لابلا بکشین و روغن داغ بدین و دم کنین . هنگام سرو غذا روی آن روغن حیوانی یا کمی کره و زعفران دم کرده اضافه کنید و سر میز ببرید.
نکات
معمولا برای قیمه مغز ران گوساله جوان مناسب تر است زیرا بدون چربی است و ریشه ریشه هم نمی شه .
این غذا را میتوان به صورت دمی ( کته ) هم تهیه کرد . به هرحال پلو های مخلوط باید به اصطلاح پر ملات باشند .غذای فوق العاده خوش عطر و خوشمزه و خوش خوراکیه .

منبع:نمناک

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

طرز تهیه بورک ترکی

دستور پخت بورک پنیر، صبحانه ای بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا