دستور پخت کیک آلبالویی دو تخم مرغه

دوشنبه 9 بهمن 1396 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک آلبالویی دو تخم مرغه

دستور پخت کیک آلبالویی دو تخم مرغه

مواد لازم برای کیک آلبالویی دو تخم مرغه

  1.   تخم مرغ: 2 عدد
  2.   شکر:یک و نیم پیمانه
  3.   پودرکاکائو:2 قاشق سوپ خوری
  4.   وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری
  5.   بیکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری
  6.   شیر و روغن:از هر کدام نصف پیمانه
  7.   آرد:2 پیمانه
  8.   آلبالو:200 گرم

مواد لازم خمیر رویه

  1.   آرد:یک پیمانه
  2.   مارگارین:یک قاشق سوپ خوری
  3.   پودر فندق:2 قاشق سوپ خوری
  4.   شکر:2 قاشق سوپ خوری
  5.   آب سرد:به میزان لازم
کیک آلبالویی

طرز تهیه خمیر رویه

آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.

طرز تهیه کیک آلبالویی دو تخم مرغه

تخم مرغ ها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود.
شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.
وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.
مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد کنید اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی

نکته

آلبالو را می توانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جای آن از مربا و کمپوت آلبالوی بدون شهد هم می توان استفاده کرد.
کیک آلبالویی
منبع:نمناک
آشنایی با محصول آینده پرشیا خودرو

آشنایی با محصول آینده پرشیا خودرو

مدل مو و آرایش سلبریتی های هالیوودی 2018

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا