کوکو کدو حلوایی یا کوکو کدو تنبل علاوه بر طعم خوبی که دارد، از خواص بی شمار کدو حلوایی نیز بهرهمند است؛ بنابراین اگر به این موضوع فکر میکنید که غذاهای جدیدی را وارد برنامه غذایی خود کنید و از طعمهای جدید لذت ببرید، این کوکو میتواند گزینه خوبی باشد.
مواد اولیه برای تهیه کوکو کدو حلوایی
به منظور تهیه این کوکو برای چهار الی شش نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
کدو حلوایی | یک و نیم کیلوگرم |
پیاز | 3 عدد |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
زعفران ساییده شده | یک قاشق مرباخوری |
آرد سفید | یک قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | 4 عدد |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را کمی افزایش یا کاهش دهید.
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
- پیازها را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
- سپس کدو حلوایی را پوست بگیرید و رنده بزنید. برای راحتی کار، پس از گرفتن پوست کدو، آن را خرد کرده سپس رنده کنید.
- کدو حلوایی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. زمانی که آب کدو تبخیر شد، زعفران، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مخلوط را از روی حرارت بردارید.
- تخم مرغها را ابتدا در ظرف دیگری بشکنید و کاملا بهم بزنید تا یک دست شوند.
- سپس آرد را با تخم مرغ مخلوط کنید.
- اکنون کدو و پیاز را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و سطح آن را هموار سازید، سپس مخلوط تخم مرغ و آرد را به آن اضافه کنید.
- روی حرارت ملایم قرار داده و درب ماهیتابه را بگذارید تا آرام آرام کوکو بپزد.
- سپس درب ماهیتابه را بردارید و کمی صبر کنید تا اطراف کوکو سرخ شود.
- اکنون کوکو کدو حلوایی را زیرورو کنید.
- زمانی که طرف دیگر آن سرخ شد، کوکو آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
دو نکته:
- در صورتی که نمیتوانید، تمام کوکو را به یکباره برگردانید، آن را به صورت مثلثی مانند کیک برش زده و سپس زیرورو کنید.
- در مراحل پخت کوکو از حرارت ملایم شعله اجاق گاز استفاده کنید.
طرز تهیه سس کوکوی کدو حلوایی
برای تهیه سس این کوکو به ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز است.
مواد لازم | |
ماست | نصف لیوان |
شوید خرد شده | 50 گرم |
لیموترش | یک قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا ماست و شوید را با یکدیگر مخلوط کنید.
- سپس پیازچه خرده شده را نیز به آن اضافه کنید.
- سپس به تدریج لیموترش را به آن اضافه کنید و آن را بچشید. زمانی که ترشی سس به حد مورد نظرتان رسید، دیگر نیازی به افزودن لیموترش نیست.
- اکنون نمک و فلفل را نیز به سس اضافه نمایید. اگر ترجیح میدهد سس تند باشد از فلفل قرمز و در غیر اینصورت از فلفل سیاه استفاده کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه