دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی
در این بخش از سایت دایان برای شما آموزش دو مدل غذای بسیار راحت و لذیذ را گذاشته ایم ، این غذاها با مواد اولیه کاملا دردسترس تهیه میشوند و تقریبا برای 4 نفر مناسب می باشد ، با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این دو مدل غذای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد .
مواد لازم کتلت میگو با سیب زمینی
- میگوی پاک شده 300 گرم
- پیاز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 250 گرم
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- نان اسنک خیس خورده در آب 2-3 عدد
- آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
- آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
- نان تست 8 عدد (معادل 80 گرم)
- سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل خرد شده 1/2 قاشق مرباخوری
- فلفل سبز خرد شده 1 عدد
- برگ گشنیز ساطوری 1/4 فنجان
- نمک و روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
دستور تهیه کتلت میگو با سیب زمینی :
- میگو را پاک کنید، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود.
- ۸عدد نان تست را روی سینی فر بچینید و ۷ دقیقه در دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سوخاری شوند. سپس نانهای تست سوخاری را در غذاساز بریزید تا پودر شوند.
- میگو را همراه با سیر، زنجبیل، فلفل سبز و ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا به مدت ۱۵-۱۰ ثانیه با هم مخلوط شوند، ولی میگو خیلی له نشود.
- سپس مواد را از غذاساز خارج کرده، گشنیز ساطوری را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
- سیب زمینی را پخته، پوست بگیرید و له کنید؛ نان تست را در آب خیس کنید و سپس فشار دهید تا آب آن خارج شود.
- سیب زمینی، زردچوبه، پودر چیلی، پودر زیره سبز، نمک و آبلیمو را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
- ۲قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری و نان خیس خورده را به غذاساز اضافه کنید.
- آرد سفید را به مواد اضافه کنید.
- ۲ قاشق غذاخوری پودر نان تست را اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
- مواد را از غذاساز خارج کرده و با میگوی میکس شده حاصل از مرحله ۲، با دست مخلوط کنید. اگر چسبندگی مواد خیلی زیاد بود، کمی پودر نان تست اضافه کنید.
- از مواد به اندازه گلولههای کوچک برداشته، با دست خود گرد کرده، سپس پهن کنید و دو طرف آن را در پودر نان تست قرار دهید.
- روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس کتلتها را در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
- وقتی یک طرف کتلتها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مواد لازم کتلت میگو سوخاری
- میگو 300-350 گرم
- گشنیز ساطوری 3-4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 4 عدد
- پنیر خامه ای 150-200 گرم
- نان تست 10 ورق (معادل 100 گرم)
دستور تهیه کتلت میگو سوخاری :
- ده عدد نان تست را در فر قرار دهید تا سوخاری شوند و سپس در غذاساز پودر کنید.
- میگوی پاک کرده و شسته را به مدت چند ثانیه در غذاساز بریزید تا خرد شده، ولی له نشود.
- میگوی خرد شده را در یک کاسه بریزید، برگ گشنیز را ساطوری کرده و به میگو اضافه کنید.
- تخم مرغ، پنیر خامه ای، کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
- پودر نان تست را تا حدی به مواد اضافه کنید که به دست نچسبد و بقیه را برای سرخ کردن کتلتها نگه دارید.
- مقداری از مواد را در دست گرد کرده و به شکل کتلت یا فلافل درآورید.
- دو طرف کتلتها را با پودر نان تست بپوشانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
ارسال دیدگاه