دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

شنبه 26 خرداد 1397 آشپزی
دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

در این بخش از سایت دایان برای شما آموزش دو مدل غذای بسیار راحت و لذیذ را گذاشته ایم ، این غذاها با مواد اولیه کاملا دردسترس تهیه میشوند و تقریبا برای 4 نفر مناسب می باشد ، با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این دو مدل غذای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد .

مواد لازم کتلت میگو با سیب زمینی

  • میگوی پاک شده 300 گرم
  • پیاز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 250 گرم
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  • نان اسنک خیس خورده در آب 2-3 عدد
  • آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
  • آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
  • نان تست 8 عدد (معادل 80 گرم)
  • سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل خرد شده 1/2 قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز خرد شده 1 عدد
  • برگ گشنیز ساطوری 1/4 فنجان
  • نمک و روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
کتلت میگو با سیب زمینی

کتلت میگو با سیب زمینی

دستور تهیه کتلت میگو با سیب زمینی :

  1. میگو را پاک کنید، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود.
  2. ۸عدد نان تست را روی سینی فر بچینید و ۷ دقیقه در دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سوخاری شوند. سپس نان‌های تست سوخاری را در غذاساز بریزید تا پودر شوند.
  3. میگو را همراه با سیر، زنجبیل، فلفل سبز و ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا به مدت ۱۵-۱۰ ثانیه با هم مخلوط شوند، ولی میگو خیلی له نشود.
  4. سپس مواد را از غذاساز خارج کرده، گشنیز ساطوری را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
  5. سیب زمینی را پخته، پوست بگیرید و له کنید؛ نان تست را در آب خیس کنید و سپس فشار دهید تا آب آن خارج شود.
  6. سیب زمینی، زردچوبه، پودر چیلی، پودر زیره سبز، نمک و آبلیمو را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
  7.  ۲قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری و نان خیس خورده را به غذاساز اضافه کنید.
  8. آرد سفید را به مواد اضافه کنید.
  9. ۲ قاشق غذاخوری پودر نان تست را اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
  10. مواد را از غذاساز خارج کرده و با میگوی میکس شده حاصل از مرحله ۲، با دست مخلوط کنید. اگر چسبندگی مواد خیلی زیاد بود، کمی پودر نان تست اضافه کنید.
  11. از مواد به اندازه گلوله‌های کوچک برداشته، با دست خود گرد کرده، سپس پهن کنید و دو طرف آن را در پودر نان تست قرار دهید.
  12. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
  13. وقتی یک طرف کتلت‌ها سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کتلت میگو با سیب زمینی

کتلت میگو با سیب زمینی

مواد لازم کتلت میگو سوخاری

  • میگو 300-350 گرم
  • گشنیز ساطوری 3-4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پنیر خامه ای 150-200 گرم
  • نان تست 10 ورق (معادل 100 گرم)
کتلت میگو سوخاری

کتلت میگو سوخاری

دستور تهیه کتلت میگو سوخاری :

  • ده عدد نان تست را در فر قرار دهید تا سوخاری شوند و سپس در غذاساز پودر کنید.
  • میگوی پاک کرده و شسته را به مدت چند ثانیه در غذاساز بریزید تا خرد شده، ولی له نشود.
  • میگوی خرد شده را در یک کاسه بریزید، برگ گشنیز را ساطوری کرده و به میگو اضافه کنید.
  • تخم مرغ، پنیر خامه ای، کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
  • پودر نان تست را تا حدی به مواد اضافه کنید که به دست نچسبد و بقیه را برای سرخ کردن کتلت‌ها نگه دارید.
  • مقداری از مواد را در دست گرد کرده و به شکل کتلت یا فلافل درآورید.
  • دو طرف کتلت‌ها را با پودر نان تست بپوشانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
دستور تهیه شامی لوبیا خوشمزه

دستور تهیه شامی لوبیا خوشمزه

جوجه کباب یونانی

دستور پخت جوجه کباب رستورانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا