نحوه پخت پاستا گوجه، زیتون و اسفناج 

شنبه 15 دی 1397 آشپزی
دستور پخت پاستا گوجه، زیتون و اسفناج 

مواد لازم برای پاستا گوجه زیتون و اسفناج

  • 225 گرم پاستا نپخته طرح دار ( حدود دو فنجان )
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 2 حبه سیر بزرگ که ریز خرد شده باشند
  • دو فنجان گوجه فرنگی انگوری، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
  • یک دوم فنجان آب سبزیجات (با قرار دادن مقداری سبزیجات در آب و جوشاندن آن بدست می آید)
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 10 عدد زیتون، بدون هسته و درشت خرد شده
  • 4 فنجان اسفناج
  • یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
  • 28 گرم پنیر پارمسان خرد شده (حدود یک چهارم فنجان)
پاستا گوجه زیتون و اسفناج
پاستا گوجه زیتون و اسفناج

طرز تهیه پاستا گوجه زیتون و اسفناج

یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت 8 دقیقه بپزیدش، پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.

یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، تکانش دهید تا همه سطح ماهی تابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه سرخشان کنید.

گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کنند بپزید، مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردید را به ماهی تابه اضافه کنید.

اجازه دهید مواد 2 دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید، دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید، و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید.

منبع:نمناک

دستور پخت ران بره با سس سیر

دستور پخت ران بره با سس سیر

دستورپخت“بریانی هندی”

دستورپخت بریانی هندی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا