مرغ گریل شده تاسکنی

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی
مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ گریل شده تاسکنی یک روش پخت مخصوص برای ایتالیای ها است با یکبار امتحان این غذای لذیذ از طرفداران همیشگی این  مرغ تاسکنی خواهید بود 

مواد لازم برای مرغ گریل شده تاسکنی

رزماری تازه ساتوری شده:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:¼ پیمانه
سیر:۲ حبه
نمک و فلفل:به میزان لازم
مرغ:یک عدد
آب لیمو ترش:¼ پیمانه
(می توان به جای رزماری تازه از ۱ قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده نمود)

 

مرغ گریل تاسکنی

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

مرغ را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. کباب پز یا منقل را روشن می‌کنیم.
در یک قابلمه مناسب، ۱/۳ پیمانه آب و رزماری را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و روی آن را می‌پوشانیم و به مدت ۵ دقیقه می‌گذاریم بماند. سپس آن را داخل غذاساز (بِلِندر) می‌ریزیم، روغن و سیر را به آن اضافه کرده و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم. مخلوط مواد را با غذاساز می‌زنیم تا به صورت پوره در آید. سپس می‌گذاریم تا خنک شود.

 


این مخلوط را روی مرغ‌ها می‌ریزیم و مرغ‌ها را به این مواد آغشته می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق – و یا بهتر از آن یک شب در یخچال – می‌گذاریم تا مرغ‌ها مزه دار شوند.
مرغ‌ها را از مواد خارج می‌کنیم و آن‌ها را روی گریل داغ می‌گذاریم. در حین کباب شدن، کمی آب لیمو ترش تازه روی آن‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کباب می‌کنیم. این مرغ‌ها را با سبزیجات گریل شده و برشته سرو می‌کنیم.

خورش ترش واش

دستور پخت کاسترول مکزیکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا