دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

چهارشنبه 25 مهر 1397 آشپزی
دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

مواد لازم برای قیسی پلو

  • روغن 3 قاشق سوپخوری
  • قیسی یک فنجان
  • نمک ، فلفل به مقدار دلخواه
  • جوز هندی نصف قاشق چایخوری
  • برنج 500 گرم
  • گوشت 500گرم
  • آب دو لیتر
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • کره آب شده نیم فنجان
قیسی پلو
قیسی پلو

طرز تهیه قیسی پلو

گوشت را قطعه کرده آنرا با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید.

سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد ، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.

آنگاه برنج را که پخته اید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده.

قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آنرا دم کنید.

آنگاه که دم کشید می توانید آنرا میل نمایید.

منبع:نمناک

دستور پخت بورک اسفناج و پنیر

دستور پخت بورک اسفناج و پنیر

طرزتهیه برگر سیب زمینی و عدس

طرزتهیه برگر سیب زمینی و عدس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا