دستور پخت بورک اسفناج و پنیر

چهارشنبه 25 مهر 1397 آشپزی
دستور پخت بورک اسفناج و پنیر
بورک اسفناج و پنیر یکی از خوراکی‌های ترکی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده ای مغذی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترکیب دو نوع پنیر با طعم متفاوت در تهیه این بورک، مزه منحصر به فردی به آن می دهد که ارزش امتحان کردن دارد.

مواد لازم
خمیر هزار لای مستطیلی4 ورقه
اسفناج پخته2.5 فنجان
پیاز متوسط1 عدد
سیر1-2 حبه
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا1 فنجان
پنیر فتا1 فنجان
کنجد برای تزیین روی بورکبه میزان لازم
تخم مرغ + آب1 عدد+ 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را پوست گرفته و ساطوری کنید. سیر را مطابق شکل خیلی ریز خرد کنید.

    خرد کردن سیر و پیاز

  2. کمی روغن زیتون در تابه بر روی حرارت متوسط کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد، سپس سیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

    تفت دادن سیر و پیاز

  3. اسفناج را خرد کرده و روی حرارت ملایم بپزید یا بخارپز کنید تا کاملا نرم شود. اسفناج پخته را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید. درب تابه را بسته و اجازه دهید مواد ۵-۴ دقیقه بپزند. سپس درب تابه را برداشته و اسفناج را تفت دهید تا آب آن کاملا بخار شود. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.

    افزودن اسفناج

  4. در مدت زمانی که مخلوط اسفناج در حال خنک شدن است، پنیر ریکوتا را در کاسه‌ای بریزید، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر مزه دار شود.

    مزه دار کردن پنیر ریکوتا

  5. مخلوط اسفناج پخته را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. سپس پنیر فتا را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

    افزودن پنیر فتا و مخلوط کردن مواد

  6. یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید، کمی آب به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا زرده و تخم مرغ کاملا مخلوط شوند. تخم مرغ زده را کنار بگذارید تا بعدا از آن استفاده کنید.

    آماده کردن تخم مرغ برای روی خمیر

  7. فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  8. خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با سه برش طولی آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

    برش زدن خمیر هزارلا

  9. مخلوط اسفناج را وسط یکی از برش‌های خمیر قرار دهید، به گونه‌ای که ۱ الی ۱.۵ سانتی‌متر از اطراف خمیر خالی باشد. یک برش خمیر دیگر روی مخلوط اسفناج قرار داده و با انگشت شصت اطراف خمیر را فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبند. سپس با چنگال اطراف خمیر را فشار دهید تا ظاهر شکیل تری پیدا کند.

    قرار دادن مواد روی خمیر

  10. تخم مرغ زده را با استفاده از یک برس روی خمیر بمالید. مقداری کنجد روی خمیر بپاشید و با یک چاقوی تیز روی سطح خمیر برش‌های سطحی ایجاد کنید تا بخار ایجاد شده موقع پخت، از این شکاف‌ها خارج شود. در صورت تمایل می‌توانید رول را به قطعاتی با اندازه دلخواه تقسیم کنید.

    مالیدن تخم مرغ و پاشیدن کنجد روی خمیر

  11. رول‌ها را به مدت ۲۲-۱۸ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و روی آن طلایی شود.

    بورک اسفناج و پنیر

منبع:ستاره
دستور پخت هویج پلو

دستور پخت هویج پلو و نکاتی در طبخ آن

دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا