دستور پخت شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو

جمعه 27 بهمن 1396 دسته‌بندی نشده
دستور پخت شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو

دستور پخت شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو

طرز تهیه شکلات صبحانه ای که در این مقاله ارائه شده با استفاده از نشاسته و پودر کاکائو می‌باشد. شما در این مقاله با طرز تهیه سه نوع شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو آشنا خواهید شد.

کاکائو، گیاه بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت شده است. شکلات، یکی از خوراکی‌های مشتق شده از کاکائو است که بسیار پرطرفدار و انرژی زا می‌باشد و معمولا از ترکیب شیر، شکر، و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت تهیه می‌شود.

محبوبیت شکلات از زمان جنگ جهانی اول فراگیر شد؛ زمانی که این خوراکی خوشمزه به عنوان جیره غذایی به سربازان داده می‌شد و سربازان پس از بازگشت از جنگ، آن را تبلیغ می‌کردند. شکلات با درصد‌های گوناگونی وجود دارد و هر چه کاکائوی آن بیشتر باشد سیاه‌تر و تلخ‌تر است. یکی از مواد نامطلوبی که به آن اضافه می‌شود، موم پارافین است و شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند. شکلات خالص حاوی مقدار بالایی آنتی‌اکسیدان است که مانع تولید رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود، همچنین مصرف شکلات تلخ از پوکی استخوان جلوگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد.

شکلات صبحانه خانگی

شکلات در شیرینی پزی کاربردهای زیادی دارد و از آن برای تهیه انواع بیسکوییت مانند بیسکوییت کوکی شکلاتی؛ انواع کیک مانند کیک خیس شکلاتی؛ تزئین کیک و … استفاده می‌شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه سه نوع شکلات صبحانه با نشاسته و کاکائو آشنا سازیم.


۱. طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

مواد لازم
نشاسته ذرت1/4 پیمانه
شکر1.5 پیمانه
نمک1/4 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ4 عدد
شیر3 پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری
شکلات 200 گرم
وانیل1/2 قاشق چایخوری

مراحل تهیه:

  1. نشاسته ذرت را در یک قابلمه استیل ریخته، شکر و نمک را به آن اضافه کره و با هم مخلوط کنید.
  2. زرده تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کرده، شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا بپزد و کرم مانند شود.
  4. وقتی غلظت آن به حد مناسب رسید (در حد ماست شل) آن را از روی حرارت برداشته و در حالی که داغ است، شکلات، کره، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت موجود حل شوند.
  5. مواد را کاملا مخلوط کنید تا شکلات یکدست شود.

طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو


 ۲. طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو بدون شکر

مواد لازم
زرده تخم مرغ1 عدد
کره20 گرم
پودر کاکائو1/4 پیمانه
خامه1/3 پیمانه
شیر2 قاشق
شکلات تخته ای 50 گرم
گردوی ریز خرد شده (پودر فندق)1/2 لیوان
وانیل (اسانس)1/4 قاشق چایخوری (چند قطره)

مراحل آماده سازی:

  1. شکلات و کره و نمک را در یک ظرف نسبتا گود و ترجیحا استیل ریخته و سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شوند.
  2. پس از اینکه شکلات ذوب شد، پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و چند قطره اسانس یا وانیل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. زرده تخم مرغ را به تدریج با قاشق به شکلات اضافه کرده هم بزنید تا بپزد.
  6. در نهایت گردوی خرد شده یا پودر فندق را اضافه کرده و مخلوط کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه شکلات صبحانه

نکته: چون شکلات تخته ای شیرین است نیازی به افزودن شکر نیست.


۳. طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو و شکر

مواد لازم
کره120 گرم
پودر کاکائو2 لیوان
شیر8 لیوان سرپر
شکر450 گرم

دستور آماده سازی:

  1. شکر را با پودر کاکائو درون ظرفی ریخته و با قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و گلوله‌ای از شکر یا پودر کاکائو در مخلوط نباشد.
  2. شیر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. ظرف حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید، حرارت باید در حدی باشد که اطراف آن حباب بزند ولی نجوشد.
  4. حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت، مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکلات غلیظ شود.
  5. سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شده و شکلات به غلظت مناسب برسد.
  6. شکلات را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه شکلات صبحانه با شکر

نکات مهم و اصولی در تهیه شکلات صبحانه

  • اگر تمایل دارید شکلات شیرین تر باشد می‌توانید از میزان پودر کاکائو کم کنید.
  • مواظب باشید شکلات ته نگیرد، مرتب هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید و در صورت ته گرفتن، ظرف آن را عوض کنید.
  • حرارت باید ملایم باشد، زیرا حرارت زیاد باعث می‌شود پس از مدتی شکلات شکرک بزند.
  • در صورت تمایل می‌توانید در مرحله آخر کمی پودر گردو یا فندق به شکلات اضافه کنید.

منبع:ستاره

بیوگرافی حمید هیراد

بیوگرافی حمید هیراد

بیوگرافی بابک جهانبخش خواننده پاپ ایرانی

بیوگرافی بابک جهانبخش خواننده پاپ ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا