دستور پخت شله زرد سنتی
طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت شله زرد خوشمزه – طرز درست کردن شله زرد مجلسی برای نذری، مهمانی، مجالس و … شله زرد یکی از غذاهای ایرانی است که هم برای مراسم نذری استفاده می شود و هم به عنوان دسر سر سفره های ایرانی قرار می گیرد. زعفران موجود در شله زرد آرامش بخش است و به شما حس خوبی می دهد. برای تزیین شله زرد می توانید از خلال پسته، خلال بادام، دارچین و … استفاده کنید.
مواد لازم برای درست کردن شله زرد
برنج نیم دانه ……. ۱ پیمانه
آب ……. ۶-۷ پیمانه
شکر ……. ۲ پیمانه
کره ……. ۵۰ گرم
زعفران حل شده ……. به میزان لازم
گلاب ……. ۱/۲ پیمانه
هل ساییده ……. کمی
خلال بادام و خلال پسته برای داخل شله زرد ……. ۱/۲ پیمانه
دارچین و خلال پسته و بادام برای تزیین ……. به مقدار دلخواه
طرز پخت شله زرد
در اولین مرحله برای طرز پخت شله زرد باید برنج را شسته و در آب بخیسانید. بعد برنج را با همان مقدار آب روی شعله بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. بعد زیر شعله را کم کنید و صبر کنید تا برنج کاملا بپزد. فقط مراقب باشید که برنج ته نگیرد یا نسوزد.
در مرحله بعدی وقتی برنج پخت، شکر را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا برنج کاملا له شود. حتی برای تهیه شله زرد میتوانید از برنج های له شده که به قیمت ارزان تری فروخته می شود استفاده کنید.
در این مرحله هر چه بیشتر شله زرد را هم بزنید، باعث می شود شله زرد کاملا لعاب انداخته و خوشمزه تر شود.
( نیم تا یک ساعت )حالا باید کره و زعفران و هل را اضافه کرده و صبر کنید تا زعفران کاملا رنگ بدهد. ( حدود نیم ساعت )
وقتی حس کردید غلظت شله زرد کافیست، می توانید گلاب را به آن افزوده و بعد از پنج دقیقه زیر شعله را کم کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید در این مرحله خلال بادام و پسته را هم داخل شله زرد بریزید. اگر هم نخواستید که همه آن را برای تزیین استفاده کنید.
ارسال دیدگاه