دستور پخت ساندویچ زبان مکزیکی

سه‌شنبه 23 بهمن 1397 آشپزی
دستور پخت ساندویچ زبان مکزیکی

۱- طرز تهیه ساندویچ زبان (با قارچ و پنیر)

مواد لازم (برای ۲ نفر)
زبان پخته شده۲۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نان باگت لقمه‌ای ۲ عدد
خیارشور ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس مایونز، جعفری و پیاز به میزان لازم
پیاز۲ عدد بزرگ
کره یا روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
نان باگتبه تعداد لازم
سیر (دلخواه) ۲ حبه

 

دستور تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر

  • ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید دو عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید.
  • فلفل و زردچوبه و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن احتیاج دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز بگذارید و ۴ الی ۵ ساعت روی حرارت بگذارید.
  • پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک تفت دهید تا سرخ و خوشمزه شود.

 

گوشت زبان پخته شده

 

  • قارچ‌ها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود (توجه کنید که اگر قارچ آب انداخت باید روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود).
  • پس از اینکه قارچ‌ها پخت پنیر پیتزا را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیر‌ها آب شوند.
  • نان باگت‌های لقمه‌ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • کمی سس روی نان بمالید و گوشت را روی آن بگذارید و ترکیب قارچ و پنیر را به آن اضافه کنید.
  • دیگر مخلفات مانند خیارشور، گوچه فرنگی، جعفری، پیاز و … را نیز بسته به علاقه و ذائقه‌ی خودتان به اضافه کنید.
  • توجه شود که تا زمانی که گوشت زبان داغ است آن را سرو کنید تا خوشمزه‌تر باشد.

ساندویچ زبان

۲- طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

مواد لازم (برای ۶ نفر)
زبان گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک و فلفل، کاهو و خیار شور به میزان لازم
ساقه کرفس ۲ عدد
روغن کانولا ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز کنسروی ۳ قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو خرد شده۱ عدد
برگ بو۲ عدد
پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی برش حلقه‌ای ۲ عدد
خامه ترش۱/۲ فنجان

طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

  • ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید پیاز، ساقه کرفس، برگ بو و نمک را همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن احتیاج دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز گذاشته و ۴ الی ۵ ساعت روی حرارت بگذارید.
  • پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را کالباسی برش دهید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ و خوشمزه شود.
  • سپس لوبیا (بدون آب)، فلفل هالاپینو و ۳ قاشق غذا خوری آب لوبیا را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید و بعد از تفت دادن آن‌ها را درون غذا ساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید. سپس آن را کنار بگذارید تا به دمای آشپزخانه برسد، پس از سرد شدن پنیر را با آن مخلوط کنید.
  • نان باگت‌های لقمه‌ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • کمی از مواد پوره شده را درون ساندویچ بریزید و کاملا پخش کنید.
  • سپس یک لایه از گوشت زبان ورقه شده را روی آن بگذارید و گوجه و خیارشور را نیز بسته به ذائقه و علاقه خودتان اضافه کندید.
    در پایان کاهو و خامه‌ترش روی آن بریزید.

ساندویچ زبان مکزیکی آماده شد … نوش جان …

طرز تهیه ساندویچ زبان

اگر شما هم تجربه‌ای از درست کردن ساندویچ زبان دارید یا دستور متفاوتی برای تهیه آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

منبع:ستاره

 دستور پخت ساندویچ رست بیف

 دستور پخت ساندویچ رست بیف

دستور پخت کباب مرغ در فر

دستور پخت کباب مرغ در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا