دستور پخت تاس کباب مرغ اردبیلی

دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 آشپزی
دستور پخت تاس کباب مرغ اردبیلی

مواد لازم برای تاس کباب مرغ اردبیلی

سینه مرغ:2 عدد، بزرگ و پوست گرفته و دو نیم شده.
تاس کباب مرغ
ران مرغ:4 عدد، پوست گرفته.
روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری.
موسیر:200 گرم، پوست گرفته.
سیر:2 بوته، خرد شده.
زنجبیل تازه:4 سانتی متر، رنده شده.
پودر زیره:یک قاشق سوپ خوری.
تخم گشنیز:یک قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده.
چوب دارچین:2 عدد، کوچک.
گردو:375 گرم، آسیاب شده.
عصاره مرغ:500 میلی لیتر.
عسل:یک قاشق سوپ خوری.
گشنیز:2 قاشق سوپ خوری، ساطوری شده.
زعفران و چیلی:مقداری، ساییده شده
تاس کباب مرغ اردبیلی

طرز تهیه تاس کباب مرغ اردبیلی

اجاق را با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. تکه های مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم می کنیم. مرغ ها را درون ظرف خوب سرخ می کنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آن ها را از ظرف خارج می کنیم.
شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای 30 ثانیه بپزید و بعد تمام ادویه ها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویه ها به خورد گردو برود. حالا مرغ ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای 40 دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.
کباب اردبیلی
منبع:نمناک
دستور پخت کوفته گوشت فوری

دستور پخت کوفته گوشت فوری

طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا