طز پخت تارت مرغ پیش غذای خوشمزه

دوشنبه 14 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت تارت مرغ
تارت مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مدرن است. می‌توانید این پیش غذا را در زمانی اندک تهیه کنید و میز غذای خود را با آن آراسته‌تر کنید. به همین منظور در ادامه طرز تهیه تارت مرغ و خمیر مربوط به آن را شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه تارت مرغ

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا باید خمیر تارت و سپس مواد میانی آن را آماده کرد. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر تارت مرغ به شرح زیر ات.

مواد لازم
آرد سفید250 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
کره120 گرم
شیرنصف پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
نکته:
  • به جای شیر از آب سرد نیز می‌توانید استفاده کنید، اما شیر باعث ترد شدن تارت می‌شود.
  • به جای کره از روغن مایع هم می‌توانید استفاده کنید، اما کره چربی کمتری دارد.

تارت مرغ
مواد اولیه‌ای که برای داخل تارت به آن نیاز دارید را در ادامه مشاهده می‌کنید.
مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
پیاز داغ1 پیمانه
سینه مرغنصف 1 عدد
قارچ200 گرم
خامه صبحانه120 گرم
پنیرپیتزا300 گرم
سس خردل1 قاشق مرباخوری
شیریک سوم پیمانه
نمک، فلفل و پودر آویشنبه میزان لازم

طرز تهیه خمیر تارت

برای تهیه خمیر تارت به شیوه زیر عمل کنید:

  1. ابتدا کره و یک زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. حتما کره را پیش از استفاده از فریزر خارج نمایید تا به دمای محیط برسد.
  2. کره را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست بهم بزنید.
  3. یواش یواش شیر را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. در نهایت باید به خمیری برسیم که به دست نچسبد. از آنجا که میزان جذب رطوبت در آردهای مختلف با یکدیگر فرق دارد، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد نیاز داشته باشیم. به همین دلیل باید آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
  5. مقداری نمک نیز به خمیر بیفزایید. سپس کاملا ورز دهید تا یک دست شود.
  6. کف یک قالب تارت را با مقدار اندکی روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پهن نمایید تا تمام لبه‌های آن را نیز پوشش دهد.
  7. سپس کف خمیر را با چنگال چندتا سوراخ ایجاد می کنیم.
  8. اکنون خمیر را برای حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهید تا نیم پز شود.

تارت مرغ

تهیه مواد داخل تارت و روش پخت نهایی

حال باید مواد داخل تارت را آماده کنید، برای این منظور به شیوه زیر عمل کنید:

  1. باید سینه مرغ را کاملا بپزید، برای این منظور سینه مرغ را به همراه مقداری آب، یک عدد پیاز چهار قاچ شده و فلفل داخل یک قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا کاملا بپزد. سپس سینه مرغ را جدا کرده و ریش ریش کنید.
  2. دو عدد تخم مرغ را با شیر، نمک، فلفل، آویش و سس خردل مخلوط کنید و کاملا بهم بزنید. سپس خامه را نیز به آن اضافه نمایید تا سسی که برای روی مواد تارت به آن نیاز دارید، آماده شود.
  3. ابتدا پیاز داغ را روی نان تارت بریزید.
  4. در این مرحله مرغ‌های ریش ریش شده را نیز داخل نان تارت بریزید.
  5. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به مواد داخل تارت اضافه نمایید.
  6. اکنون سسی را که آماده کرده بودید، روی مواد بریزید.
  7. سپس پنیرپیتزا را روی تارت پخش کنید.
  8. اکنون تنها کافی است که تارت مرغ را در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده‌اید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود.


نکته:
 این غذا را به جای مرغ با گوشت چرخ کرده نیز می‌توان تهیه کرد. برای این منظور یک پیاز متوسط را کاملا خرد و به گوشت اضافه کنید و در یک قابلمه بریزید، سپس مقداری آب و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، سپس با مقداری کمی روغن اندکی گوشت را تفت دهید.

طرز تهیه تارت مرغ، پیش غذایی لذیذ
منبع:ستاره
دستور پخت سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

دستور پخت باقالی پلو با گردن

نحوه پخت باقالی پلو با گردن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا