طرز تهیه سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

دوشنبه 14 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ ساده است؛‌ در عین حال سوفله مرغ یک غذای خوشمزه است که می‌توانید بنا به ذائقه خود به همراه ماکارونی فرمی، سیب زمینی، سبزیجات، بادمجان، قارچ و یا اسفناج آن را تهیه کنید.

 

روش اول: طرز تهیه سوفله مرغ

 مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و ماکارونی

مواد لازم

مرغ

نیم کیلو

ماکارونی فرمی

200 گرم

جعفری خرد شده

2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده

1 عدد

سس سفید

1 فنجان

پنیر پیتزا

150 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

 طرز تهیه سوفله مرغ و ماکارونی

  1. مرغ را با مقداری نمک و پیاز پخته و سپس از استخوان جدا کرده و آن را تکه تکه کنید.
  2. ماکارونی فرمی را با آب جوش و نمک پخته و آبکش نمایید.
  3. مرغ و ماکارونی را مخلوط کرده به آن رب گوجه، کره، جعفری و سس سفید اضافه کنید.
  4. همه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و روی آن را  پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
  5. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و پنیر روی آن طلایی شود.

طرز تهیه سوفله مرغ و سس سفید

 طرز تهیه سس سفید برای سوفله مرغ

 

50 گرم کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس 2 قاشق سوپ خوری آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، 1 پیمانه شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. اکنون 2 قاشق سوپ خوری خامه و کمی نمک وفلفل سیاه را اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.

سس سفید سوفله


روش دوم: طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (سوفله مخلوط)

مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم

تخم مرغ

2 عدد

قارچ خرد شده

300 گرم

فلفل دلمه

2 عدد

هویج

2 عدد

پنیر پیتزا رنده شده

به میزان لازم

سینه مرغ

1 عدد

پیاز

1 عدد

ذرت پخته

2 قاشق غذاخوری

مواد لازم سس برای سس سوفله 

پیاز کوچک

1 عدد

آب مرغ

4 – 5 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

کره

2 قاشق غذاخوری

زعفران

کمی

خامه صبحانه

200 گرم

جعفری رد شده

2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

پودر آویشن

1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

  1. سینه مرغ را به همراه نمک و پیاز بپزید.
  2. قارچ‌ها را خرد کرده با کمی آب در حدی که نرم شود بجوشانید.
  3. هویج را خلال کرده و با کمی نمک بپزید و آبکش کنید.
  4. فلفل دلمه‌ها را نواری خرد کنید.
  5. ذرت را جوشانده و آبکش کنید.
  6. سس سوفله را تهیه کنید (دستور آن در ادامه آمده است).
  7. فر را را دمای 180 دجه روشن کنید تا گرم شود.
  8. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو ظرف جدا خوب هم بزنید تا سفیده کاملا فرم گرفته و کف کند و رنگ زرده روشن شود.
  9. ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه پنیر پیتزا کف ظرف بریزید.
  10. مواد را با سس مخلوط نموده بعد زرده را اضافه نموده هم بزنید. سپس سفیده را اضافه کرده و آرام به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد و مواد را داخل ظرف بریزید و رویشان را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  11. در صورت تمایل می‌توانید حلقه‌های گوجه فرنگی روی پنیر پیتزا بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سوفله ذوب شود.
  12. در آخر گریل را به مدت 3 دقیقه روشن کنید تا روی سوفله طلایی شود.

طرز تهیه سس سوفله مرغ و قارچ

  1. پیاز را رنده کرده با کره تفت دهید.
  2. آرد، نمک، فلفل، زعفران و آویشن را اضافه کرده کمی تفت دهید.
  3. خامه را اضافه کرده و مدام هم بزنید.
  4. سپس آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند.
  5. شعله را خاموش کرده و جعفری را به سس اضافه کنید.

 

طرز تهیه سوفله مرغ و سس سفید

منبع:ستاره

دستوز پخت پیش غذای ساده دونات مرغ

دستوز پخت پیش غذای ساده دونات مرغ

دستور پخت تارت مرغ

طز پخت تارت مرغ پیش غذای خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا