روش اول: طرز تهیه سوفله مرغ
مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و ماکارونی
مواد لازم | |
مرغ | نیم کیلو |
ماکارونی فرمی | 200 گرم |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سس سفید | 1 فنجان |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سوفله مرغ و ماکارونی
- مرغ را با مقداری نمک و پیاز پخته و سپس از استخوان جدا کرده و آن را تکه تکه کنید.
- ماکارونی فرمی را با آب جوش و نمک پخته و آبکش نمایید.
- مرغ و ماکارونی را مخلوط کرده به آن رب گوجه، کره، جعفری و سس سفید اضافه کنید.
- همه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و روی آن را پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و پنیر روی آن طلایی شود.
طرز تهیه سس سفید برای سوفله مرغ
50 گرم کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس 2 قاشق سوپ خوری آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، 1 پیمانه شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. اکنون 2 قاشق سوپ خوری خامه و کمی نمک وفلفل سیاه را اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.
روش دوم: طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (سوفله مخلوط)
مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و قارچ
مواد لازم | |
تخم مرغ | 2 عدد |
قارچ خرد شده | 300 گرم |
فلفل دلمه | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
پنیر پیتزا رنده شده | به میزان لازم |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
ذرت پخته | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس برای سس سوفله | |
پیاز کوچک | 1 عدد |
آب مرغ | 4 – 5 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران | کمی |
خامه صبحانه | 200 گرم |
جعفری رد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)
- سینه مرغ را به همراه نمک و پیاز بپزید.
- قارچها را خرد کرده با کمی آب در حدی که نرم شود بجوشانید.
- هویج را خلال کرده و با کمی نمک بپزید و آبکش کنید.
- فلفل دلمهها را نواری خرد کنید.
- ذرت را جوشانده و آبکش کنید.
- سس سوفله را تهیه کنید (دستور آن در ادامه آمده است).
- فر را را دمای 180 دجه روشن کنید تا گرم شود.
- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو ظرف جدا خوب هم بزنید تا سفیده کاملا فرم گرفته و کف کند و رنگ زرده روشن شود.
- ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه پنیر پیتزا کف ظرف بریزید.
- مواد را با سس مخلوط نموده بعد زرده را اضافه نموده هم بزنید. سپس سفیده را اضافه کرده و آرام به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد و مواد را داخل ظرف بریزید و رویشان را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- در صورت تمایل میتوانید حلقههای گوجه فرنگی روی پنیر پیتزا بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سوفله ذوب شود.
- در آخر گریل را به مدت 3 دقیقه روشن کنید تا روی سوفله طلایی شود.
طرز تهیه سس سوفله مرغ و قارچ
- پیاز را رنده کرده با کره تفت دهید.
- آرد، نمک، فلفل، زعفران و آویشن را اضافه کرده کمی تفت دهید.
- خامه را اضافه کرده و مدام هم بزنید.
- سپس آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند.
- شعله را خاموش کرده و جعفری را به سس اضافه کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه