دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

پنج‌شنبه 28 اردیبهشت 1402 آشپزی
دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

دستور پخت املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ ای اصل بسیار آسان است، چراکه این غذا در حداقل زمان ممکن با رب گوجه فرنگی پخته می‌شود. املت، یکی از محبوب‌ترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در قهوه خانه‌ها و رستوران‌ها به روش سنتی طبخ می‌شود.

مواد لازم املت قهوه خانه ای

  • تخم مرغ 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • روغن  1/2 فنجان
  • فلفل قرمز یا سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه املت قهوه خانه ای

1.برای تهیه املت قهوه‌خانه‌ای، ابتدا یک ماهیتابه با عمق کم و جنس نسبتاً نازک را انتخاب کنید.

2.سپس ماهیتابه را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت بالا قرار داده و آن را گرم کنید.

3.سپس روغن را به ماهیتابه بریزید به اندازه‌ای که سطح آن را کاملاً پر کند.

4.سپس رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند.

تفت دادن رب در روغن

5.حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و در این فاصله حرارت را به هیچ وجه کم نکنید.

تفت دادن رب روی حرارت بالا

6.کمی نمک و فلفل قرمز یا سیاه به رب اضافه کرده و هم بزنید.

7.تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن تخم مرغ‌ها کنید.

مخلوط کردن تخم مرغ و رب

8.تخم مرغ‌ها را با رب مخلوط کنید تا یکدست شوند و پس از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

9.املت شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و پیاز نوش جان کنید.

 املت قهوه خانه ای اصل

طرز تهیه آسان ترین کیک بستنی

طرز تهیه آسان ترین کیک بستنی

دستور تهیه سالاد شوید به سه روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا