املت ترکیه ای یکی از انواع خوشمزه املت است که با سالامی، فلفل سبز، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی تهیه میشود. البته این نوع از املت به شیوههای متنوعی طبخ میشود.
۱. طرز تهیه املت ترکیه ای
برای درست کردن این صبحانه برای دو نفر، به حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه جدول زیر احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 4 عدد |
سالامی | 100 گرم |
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
چند نکته:
- برای تهیه این املت به نوعی سالامی ترکیهای به نام سوجوخ نیاز است، اما به جای آن از سالامی های موجود در بازار نیز می توانید استفاده کنید.
- سعی کنید حتما از روغن زیتون استفاده نمایید، زیرا در دستور اصلی تهیه املت ترکیه ای نیز از روغن زیتون استفاده میشود.
روش تهیه
- سالامی را به صورت حلقهای و نازک خرد کنید.
- اکنون آنها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید.
- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.
- مقداری فلفل سیاه به تخم مرغها اضافه کنید.
- مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و کاملا پهن کنید. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.
- قبل از انکه تخم مرغها ببندند، سالامیها را روی آن بچینبد.
- اکنون صبر کنید تا املت ترکیه ای آماده شود.
۲. طرز تهیه املت سبزیجات ترکیهای
برای درست کردن این صبحانه برای سه الی چهار نفر، به حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 6 عدد |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
کره | 100 گرم |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
فلفل سبز تازه | 2 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
نکته:
- اگر طعم تند را ترجیح میدهید، به جای فلفل سبز تازه از فلفل قرمز تازه استفاده کنید.
به جای کره از روغن زیتون نیز میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه املت سبزیجات ترکیهای
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
- پوست گوجه فرنگیها را بگیرید و خرد کنید.
- فلفل دلمهای را نگینی و فلفل سبز را به صورت حلقهای خرد کنید. میتوانید از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید تا املت ترکیه ای زیباتر شود.
- کره را در یک ماهیتابه بیندازید تا ذوب شود، سپس پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شود.
- در ادامه گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل دلمهای، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید.
- روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا مواد کاملا پخته و آب گوجه فرنگیها گرفته شود.
- تخم مرغها در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
- اکنون تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید. در این مرحله املت را بهم نزنید و اجازه دهید که تخم مرغ به آرامی بپزد و در مواد پخش شود.
- درب ماهیتابه را بگذارید تا روی تخم مرغها نیز پخته شود.
گوجه فرنگی باعث میشود که املت حتی پس از پخت، بافت نرم و لطیفی داشته باشد.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه