دستور پخت۲ روش املت ترکیه‌ ای

سه‌شنبه 6 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت۲ روش املت ترکیه‌ ای
املت ترکیه‌ ای یکی از انواع خوشمزه املت است که با سالامی، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی تهیه می‌شود. البته این نوع از املت به شیوه‌های متنوعی طبخ می‌شود.

 

۱. طرز تهیه املت ترکیه‌ ای

برای درست کردن این صبحانه برای دو نفر، به حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ جدول زیر احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
سالامی100 گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم


چند نکته:

  • برای تهیه این املت به نوعی سالامی ترکیه‌ای به نام سوجوخ نیاز است، اما به جای آن از سالامی های موجود در بازار نیز می توانید استفاده کنید.
  • سعی کنید حتما از روغن زیتون استفاده نمایید، زیرا در دستور اصلی تهیه املت ترکیه‌ ای نیز از روغن زیتون استفاده می‌شود.

روش تهیه

  1. سالامی را به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید.
  2. اکنون آن‌ها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید.
  3. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.
  4. مقداری فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
  5. مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا پهن کنید. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.
  6. قبل از انکه تخم مرغ‌ها ببندند، سالامی‌ها را روی آن بچینبد.
  7. اکنون صبر کنید تا املت ترکیه‌ ای آماده شود.

۲. طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه‌ای

برای درست کردن این صبحانه برای سه الی چهار نفر، به حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
فلفل دلمه‌ای1 عدد
پیاز1 عدد بزرگ
کره100 گرم
گوجه فرنگی4 عدد
فلفل سبز تازه2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم


نکته:

  • اگر طعم تند را ترجیح می‌دهید، به جای فلفل سبز تازه از فلفل قرمز تازه استفاده کنید.
  • به جای کره از روغن زیتون نیز می‌توانید استفاده کنید.

    طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه‌ای

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای را نگینی و فلفل سبز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید تا املت ترکیه‌ ای زیباتر شود.
  4. کره را در یک ماهیتابه بیندازید تا ذوب شود، سپس پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شود.
  5. در ادامه گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید.
  6. روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا مواد کاملا پخته و آب گوجه فرنگی‌ها گرفته شود.
  7. تخم مرغ‌ها در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
  8. اکنون تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید. در این مرحله املت را بهم نزنید و اجازه دهید که تخم مرغ به آرامی بپزد و در مواد پخش شود.
  9. درب ماهیتابه را بگذارید تا روی تخم مرغ‌ها نیز پخته شود.
گوجه فرنگی باعث می‌شود که املت حتی پس از پخت، بافت نرم و لطیفی داشته باشد.
طرز تهیه املت ترکیه ای به دو روش
منبع:ستاره
دستور تهیه نان پنجیک خوشمزه در فر 

دستور تهیه نان پنجیک خوشمزه در فر 

دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا