دستور پخت باقلوای یونانی

شنبه 16 تیر 1397 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه باقلوای یونانی

 مواد لازم باقلوای یونانی

  • خمیر باقلوا (خمیر فیلو) 450 گرم
  • مغز گردو 450 گرم
  • کره 230 گرم
  • شهد عسلی به میزان لازم
  • دارچین قاشق چای خوری
باقلوای یونانی

طرز تهیه باقلوای یونانی

فر را با 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. کف و اطراف یک قالب فر مربع شکل به ابعاد 48× 33 سانتی متر را کره می مالیم.
مغز گردوها را آسیاب می کنیم و دارچین می پاشیم و کنار می گذاریم. خمیر فیلو را پهن می کنیم. خمیر را به اندازه قالب می کنیم و در آن قرار می دهیم. بقیه خمیر ر ا با یک پارچه مرطوب می پوشانیم تا خشک نشود. دو لایه خمیر در قالب قرار داده و روی آنها کاملا کره بمالید. ادامه دهید تا وقتی 8 لایه داشته باشید. 2 تا 3 قاشق سوپ خوری مخلوط گردو را روی تمام سطح خمیر بریزید. دو لایه خمیر بگذارید و روی آن کره بمالید. دوباره ترتیب مغز گردوها و لایه ها را همینطور ادامه دهید. لایه بالایی باید حدود 2 تا 8 لایه عمق داشته باشد.
از یک چاقوی تیز برای بریدن باقلوا به شکل لوزی یا مربع از بالا تا کف قالب استفاده کنید. شما می توانید 4 ردیف ببرید سپس برش های عرضی را مورب بزنید تا باقلوایتان لوزی شکل باشد.
حدود 50 دقیقه در فر بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.
وقتی باقلوا داخل فر است شهد عسلی را درست کنید.
باقلوا را از فر دربیاورید و فوراً شهد را روی آن بریزید. بگذارید سرد شود.
باقلواها را تا وقتی کامل سرد شود در ظرف دربسته قرار ندهید اگر آنها را بپیچید خیس می شوند.
باقلوای یونانی
منبع:نمناک
قیمت سکه در بازار آزاد امروز۱۳۹۷/۸/۱۰

قیمت سکه، طلا و ارز 1397/4/16

شعر:روزی ما دوباره كبوترهایمان را پیدا خواهیم كرد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا