مواد لازم باقلوای یونانی
- خمیر باقلوا (خمیر فیلو) 450 گرم
- مغز گردو 450 گرم
- کره 230 گرم
- شهد عسلی به میزان لازم
- دارچین قاشق چای خوری
طرز تهیه باقلوای یونانی
فر را با 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. کف و اطراف یک قالب فر مربع شکل به ابعاد 48× 33 سانتی متر را کره می مالیم.
مغز گردوها را آسیاب می کنیم و دارچین می پاشیم و کنار می گذاریم. خمیر فیلو را پهن می کنیم. خمیر را به اندازه قالب می کنیم و در آن قرار می دهیم. بقیه خمیر ر ا با یک پارچه مرطوب می پوشانیم تا خشک نشود. دو لایه خمیر در قالب قرار داده و روی آنها کاملا کره بمالید. ادامه دهید تا وقتی 8 لایه داشته باشید. 2 تا 3 قاشق سوپ خوری مخلوط گردو را روی تمام سطح خمیر بریزید. دو لایه خمیر بگذارید و روی آن کره بمالید. دوباره ترتیب مغز گردوها و لایه ها را همینطور ادامه دهید. لایه بالایی باید حدود 2 تا 8 لایه عمق داشته باشد.
از یک چاقوی تیز برای بریدن باقلوا به شکل لوزی یا مربع از بالا تا کف قالب استفاده کنید. شما می توانید 4 ردیف ببرید سپس برش های عرضی را مورب بزنید تا باقلوایتان لوزی شکل باشد.
حدود 50 دقیقه در فر بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.
وقتی باقلوا داخل فر است شهد عسلی را درست کنید.
باقلوا را از فر دربیاورید و فوراً شهد را روی آن بریزید. بگذارید سرد شود.
باقلواها را تا وقتی کامل سرد شود در ظرف دربسته قرار ندهید اگر آنها را بپیچید خیس می شوند.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه