درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

یکشنبه 28 فروردین 1401 آشپزی
درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

این شیرینی پر طرفدار اصلیت هندی دارد ، می توانید آن را در ماه رمضان را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. زولبیا بامیه خانگی بسیار سالم تر و خوشمزه تر از زولبیا و بامیه فروشگاه ها می باشد

 

مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه

  • شکر 2 لیوان
  • آب 1/5 لیوان
  • گلاب 1/4 لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
  • طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

 

درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

ابتدا :

برای تهیه شربت زولبیا بامیه ابتدا یک و نیم لیوان آب را به همراه 2 لیوان شکر در قابلمه ایی ریخته و با حرارت کم روی شعله قرار دهید و با قاشق شروع به هم زدن کنید تا زمانی که شکر کاملا آب شود.

سپس :
در ادامه زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شهد اضافه کرده و صبر کنید تا شربت به قوام رسیده و غلیظ شود.

در آخر :
بعد از اینکه شربت غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

مواد لازم برای طرز تهیه زولبیا

  • آرد 3 قاشق غذا خوری
  • ماست 1/2 لیوان
  • گلاب 1/3 لیوان
  • نشاسته گل 1 لیوان
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده 3 قاشق چایخوری
  • روغن مایع به میزان لازم

ابتدا :

برای تهیه زولبیا ابتدانشاسته و ماست را بوسیله همزن به خوبی ترکیب کنید تا مایع مورد نظر یکدست شود.

بعد :

بعد از گذشت 5 دقیقه به آن یک قاشق چایخوری روغن به مایع اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن بکنید.

سپس :

پس از مخلوط کردن کامل مواد، گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه کنید و شروع به همزدن بکنید تا مواد ترکیب شوند.

حالا :

حال آرد را الک کرده و به همراه جوش شیرین به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

و در آخر :

این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد. مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.


مواد لازم برای بامیه خانگی

  • آب 1 لیوان
  • آرد 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد متوسط
  • کره 25 گرم
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع به میزان لازم

شما باید اول :

آب را بجوشانید و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم روغن یا کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.

بعد از آن :

بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود.

سپس :

خمیر که کمی سرد شد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

و در آخر :

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:

  1. برای سرخ کردن زولبیا ها از روغن مایع استفاده کنید زیرا روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.
  2. دقت کنید که شربت حتما داغ و سفت باشد در غیر این صورت بامیه و زولبیا خمیر می شوند.برای غلظت پیدا کردن شربت تمام مواد آن را باهم یک ربع بجوشانید.
  3. حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
  4. در طرز تهیه زولبیا از قیف های یکبار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط توجه کنید قطر این قیف ها 7 میلی متر باشد..
  5. زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  6. زولبیا ها را با شعله کم سرخ کنید.
  7. مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید
  8. بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
  9. ماسوره ی آچاری برای درست کردن بامیه بهتر است.
  10. در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.
  11. بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  12. گلوکز باعث می شود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست.
  13. در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
sandwiche

ساندویچ/ طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

salad makarony

سالاد/ طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا