خورش ترشه سماق گیلانی
این خورش یکی از مروف ترین غذاهای گیلان است که طرفداران زیادی دارد ! خورش ترش و اذیذی که اگر اهل خودن غذاهای ترش باشید بسیار عاشق آن میشوید این مقاله طرز تهیه خورش ترشه سماق گیلانی را به شما اموزش میدهد .
مواد لازم خورش ترشه سماق گیلانی:
- 3 عدد سینه مرغ
- 500 گرم سبزی خورش
- 2 عدد پیاز
- 3 /1 پیمانه لوبیا قرمز
- 2 /1 پیمانه آبغوره
- 5 ق س سماق
- 3 /1 پیمانه غوره
- 5 حبه سیر
- روغن و نمک به مقدار لازم
سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغها میتوانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کردهاید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد. سبزیها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزیهای سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد میتوانید سبزیهای تفت داده شده را با آبغوره و غورهها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه