بوریتوی مرغ

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی

 بوریتوی مرغ

 بوریتو یه دستور مکزیکی است، که می توانید اکثر موادش را از قبل آماده کنید.

مواد لازم

  • ران مرغ ۴ عدد
  • فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • سیر ۲ حبه
  • گشنیز ۱ دسته
  • کنسرو لوبیا چیتی ۴۰۰ گرم
  • برنج ۲۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیازچه ۴ شاخه
  • کاهو ۱ عدد کوچک
  •  نان ترتیلا ۴ عدد
  • پنیر چدار ۸۰ گرم
  • ماست چکیده  ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بوریتوی مرغ

طرز تهیه بوریتوی مرغ

آماده کردن مواد برای تهیه بوریتوی مرغ:

1.  از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده کنید.

2.  سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3.  برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ریز خرد کنید. ساقه‌های گشنیز رو هم جداگانه خرد کنید.

4.  لوبیا رو آبکش کنید.

5. از برنج پخته استفاده کنید.

6.  پوست لیمو رو ریز رنده کنید.

7.  گوجه‌ها رو درشت خرد کنید.

8.  پیازچه‌ها رو تمیز شسته و نازک حلقه‌حلقه کنید.

9. برگ‌های کاهو رو تکه‌تکه کنید.

طرز تهیه

1. ماهیتابه گریل رو گرم کنید.

2. ران‌های مرغ رو بین ۲ کاغذ روغنی بذارید و با پشت ماهیتابه اون‌ها رو بکوبید تا به پهنای نیم سانتی متر باز بشن. اون‌ها رو در کاسه بزرگی بریزید و فلفل پایریکا، پودر زیره و قدری روغن زیتون به اون‌ها اضافه کنید. قدری نمک و فلفل سیاه به اون‌ها بزنید و با هم ترکیب کنید.

3. مرغ‌ها رو در ماهیتابه برای حدود ۱۰ دقیقه تا مغزپخت بشن، بپزید. در میان پخت اون‌ها رو برگردونید. مرغ‌ها رو کنار بذارید تا خنک بشن و بعد تکه‌تکه کنید.

4. ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سیر و ساقه‌های گشنیز رو برای ۱ دقیقه در اون تفت بدین. لوبیا آبکش شده رو اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگه تفت بدین.

5. برنج پخته رو اضافه کنید و مواد رو برای ۵ دقیقه دیگه و یا تا زمانی که ترد بشن، تفت بدین (مدام مواد رو هم بزنید).

6. در آخر رنده پوست لیمو رو به همراه نیمی از برگ‌های گشنیز اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.

7. برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، پیازچه و آب لیمو رو با بقیه بر‌گ‌های گشنیز ترکیب کنید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید.

8. هر نان ترتیلا رو برای حدود ۱ دقیقه در ماهیتابه گریل، حرارت بدین و بعد روی سطح کار بذارید. ۱ قاشق از ترکیب برنج و لوبیا، ۱ قاشق از سالسا و بعد یک مشت پر کاهو و مرغ تکه‌تکه شده در وسط نان بذارید. کمی پنیر

روی اون‌ها رنده کنید و ۱ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید. حالا نان رو بپیچید. بقیه بوریتو‌ها رو هم به همین شکل بپیچید و سرو کنید.

 

برنج قهوه ای

برنج قهوه ای و خواص آن

طرز تهیه پای باقالی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا