طرز تهیه بورک پیاز / فینگر فود خوشمزه ترکی

چهارشنبه 23 آذر 1401 آشپزی
بورک پیاز

بورک پیاز یکی فینگر فود خوشمزه هست که با خمیر یوفکا هم تهیه می کنند.  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بورک پیاز با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا و بورک اسفناج و پنیر را مشاهده کنید.

مواد لازم  برای تهیه بورک پیاز

  • مواد لازم برای خمیر
  • ماست: ۱ لیوان
  • روغن مایع  :۱ استکان
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • بیکینگ پودر: ۵ گرم
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد: ۴ لیوان
    مواد لازم میانی
  • پیاز :۳ عدد بزرگ
  • فلفل چیلی: ۱ عدد
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز  :۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه :۱ قاشق چایخوری
  • مواد لازم روی خمیر
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد: به مقدار کافی
بورک پیاز

بورک پیاز

طرز تهیه بورک پیاز

  1.  برای تهیه بورک پیاز شما می توانید از خمیر یوفکا استفاده کنید یا خودتان در منزل  خمیر تهیه کنید .
  2. برای تهیه خمیرابتدا یک کاسه مناسب بردارید و  تخم مرغ ها را در آن بشکنید سپس  روغن مایع، نمک  اضافه کنیدو با هم زن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شود حال بکینگ پودر را اضافه کنیدو هم بزنید.
  3.  سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شو به مدت 10دقیقه  خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبد بدست آید . روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
  4.  تا خمیر استراحت می کند مواد میانی را آماده کنید. ابتدا پیاز و  فلفل چیلی را بشویید و به صورت خلالی نازک خرد کنید.
  5. حال یک تابه  روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن به آن  اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود، پیاز خلالی  را اضافه کنید  و تفت دهید تا طلایی شود. حالا فلفل چیلی را اضافه کرده و تفت دهید. نمک ,  فلفل قرمز و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس مواد میانی را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
  6.  فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن  کنید تا گرم شود.
  7.  خمیر آماده شده را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شودسپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و پهن کنید.
  8. قالب مناسب بورک بردارید و با مقداری روغن چرب کنید ، یک قسمت خمیر را درون قالب  قرار دهید و  مواد میانی را روی خمیر بریزید. جعفری را ریز خرد کنید و به صورت پخش روی مواد میانی بریزید،حال خمیر باقی مانده را باز کرده و روی مواد میانی  قرار دهید و  اطراف  خمیر را به خوبی فشرده  کنیدتا خمیرها به هم بچسبند.با کمک برس روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید و مقداری کنجد به صورت پخش روی آن بپاشید، سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار دهید تا بورک به مدت ۳۵ دقیقه پخته و روی آن طلایی شود.

 

قلیه مرغ جنوبی

قلیه مرغ/ طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه با تمر هندی

deser

دسر / طرز تهیه دسر شکلاتی با ژله انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا