باقلوا / طرز تهیه باقلوا شعریه ساده و خوشمزه

یکشنبه 27 آذر 1401 آشپزی
baghlava

باقلوا شعریه شیرینی خوشمزه ای هست که به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه باقلوا  شعریه با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا  و باقلوا یزدی  و  کیک باقلوارا مشاهده کنید.

 

مواد لازم  برای تهیه باقلوا شعریه

  • رشته شعریه: ۲ بسته
  • کره یا مارگارین گیاهی :۱۵۰ گرم
  • شیر عسلی: ۱ و نیم پیمانه
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • گردو خرد شده: به مقدار کافی
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • پودر پسته :به مقدار کافی
  • پودر دارچین، پودر هل یا وانیل: به مقدار کافی
باقلوا

باقلوا

طرز تهیه باقلوا شعریه

  1. برای تهیه باقلوا شعریه  رشته شعریه را درون بسته خودش  با فشار دست خرد کنید  سپس شعریه خرد شده را درون یک تابه مناسب بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید  تا خامی رشته ها گرفته شود و تغییر رنگ دهد.
  2. زمانی که رشته ها طلایی شدند به آن کره یا روغن  را اضافه کنیدو هم بزنید و کمی تفت دهید سپس خامه صبحانه و شیر عسلی و زعفران دم شده را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. . حال  گردوی خرد شده را به همراه پودر دارچین، پودر هل یا وانیل  به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند باید سرعت عمل داشته باشید تا شعریه ها سفت نشوند اگر احساس کردید که مواد سفت شده کمی شیر عسل اضافه کنید سپس مواد باقلوا شعریه را داخل قالب چرب شده بریزد و با قاشق صاف و فشرده  کنید تا باقلوا منسجم شود. در ادامه اجازه  دهید باقلوا کاملا خنک شود
  4. حالا باقلوا را درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد. سپس باقلوا را از یخچال خارج  کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید سپس باقلوا شعریه را با پودر پسته و پودر گردو تزئین کنید .

 

لواشک عناب

لواشک/ طرز تهیه لواشک عناب + خواص عناب

قلیه مرغ جنوبی

قلیه مرغ/ طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه با تمر هندی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا