غذاهای ترکیه ای

سه‌شنبه 16 آذر 1400 آشپزی

در این مطلب به شما چند نمونه غذای ترکیه ای آموزش میدهیم !

سوپ شبت

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم غذاهای ترکیه ای:

 

  • شبت (خرد شده): 60 گرم
  • کره: 3 ق س
  • آرد: 2 ق س
  • شیر: 3 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

 

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 150 گرم
  • کره: 2 ق س
  • شبت (خردشده): 7 الی 8 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم

 

غذاهای ترکیه ای

غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه:

1. ابتدا سه قاشق سوپ خوری کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید و آن را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. شیر و آب را اضافه کرده و هم بزنید.

2. شبت خردشده را اضافه کنید، در آخر نمک بیفزایید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. برای تهیه رویه، دو قاشق سوپ خوری کره را در ظرفی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.

4. شبت خردشده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی سوپ داغ بریزید و سرو کنید.


سوپ گوجه فرنگی و آووکادو

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

 

  • آووکادو (پوست کنده و خردشده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی (رسیده): 5 عدد
  • کره: 2 ق س
  • آرد: 1 ق س
  • رب گوجه فرنگی: 1 ق س
  • آب گرم: 6 پیمانه
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه

 

غذاهای ترکیه ای

غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه:

1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و رنده کنید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و عطر و بوی آن بلند شود.

2. گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. فلفل سیاه و آب گرم را اضافه کنید، حدود 10 دقیقه به پخت ادامه دهید.

3. آووکادو را پوست کنده و خرد کنید سپس به سوپ اضافه کنید. سوپ را سرو کنید و روی آن پنیر چدار رنده شده بپاشید.


سوپ بلغور گندم

 

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

 

  • بلغور گندم: 2 پیمانه
  • نخود: 80 گرم
  • آب: به میزان لازم
  • لوبیا سبز (خرد شده): 8 الی 10 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد: 1 ق س
  • ماست: 1 پیمانه
  • آب گوشت: 1 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • کره: 2 ق س
  • پیاز دشت (خردشده): 1 عدد
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • نعناع خشک (خرد شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
  • شبت (خرد شده): به مقدار لازم

 

غذاهای ترکیه ای

غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه:

1. نخود و بلغور گندم را از روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند. سپس آنها را در ظرف مناسبی قرار داده مقداری آب اضافه کنید (طوری که کاملا آب روی مواد را بگیرد)، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. پس از اینکه نخود و بلغور گندم پخته و نرم شدند، لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و به پخت مواد ادامه دهید تا لوبیا نرم شود.

2. تخم مرغ، آرد و ماست را در ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید. آب گوشت و نمک را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سوپ غلظت یابد.

3. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت، گرم کنید پیاز خردشده را در آن تفت دهید، فلفل قرمز پودر شده و نعناع خشک را اضافه کرده و تفت دهید. برگ جعفری، شبت خردشده را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی سوپ بریزید و سرو کنید.


کیک سبزیجات

 

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

 

  • باقالی (تازه): 300 گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن: 80 گرم
  •  ماست: 1 پیمانه
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • آرد: 1 پیمانه
  • خمیر مایه: یک و یک دوم ق چ
  • شبت (خردشده): 2 ق س
  • پنیر ماتزرلا (ریز خردشده): 300 گرم
  • فلفل قرمز (خردشده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

1. باقالی را در آب بپزید و کنار بگذارید. تخم مرغ، روغن، ماست و آب لیمو سنگی را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید. آرد را الک کرده و به همراه خمیرمایه به مواد اضافه و مخلوط کنید. باقالی پخته، پنیر ماتزرلا، شبت و فلفل قرمز خردشده را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در آخر نمک بیفزایید.

2. مخلوط به دست آمده را در قالب کیک میان تهی بریزید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد اجازه دهید کیک حدود 5 الی 10 دقیقه در فر خاموش بماند تا خنک شود. کیک را از قالب درآورید. برش دهید و سرو کنید.


پیده گوشت

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

 

  • گوشت گوسفندی (خرد شده): 500 گرم
  • ماست: 1 ق س
  • روغن: 1 ق س
  • سرکه: 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی تند: 1 ق س
  • لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • خمیر نان: 2 عدد
  • گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
  • فلفل سبز (خرد شده): 2 عدد

 

طرز تهیه:

1. گوشت خردشده، ماست، روغن، سرکه، سس گوجه فرنگی، رنده پوست لیمو سنگی و آب آن، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و از شب قبل در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

2. خمیرهای نان را ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به اندازه دلخواه شده پهن کنید. مخلوط گوشت را روی خمیرها پخش کنید و گوجه فرنگی و فلفل سبز خردشده را روی آنها قرار دهید.

3. پیده ها را در سینی چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده ها طلایی و برشته شوند، سپس داغ سرو کنید.


کوفته زیتون یوفکا

 

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

 

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 400 گرم
  • خمیر یوفکا: 1 عدد
  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): 1 عدد
  • برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): 3 عدد
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): 5 الی 6 عدد
  • زیتون سبز (خرد شده): 150 گرم
  • سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی (دو نیم شده): برای سرو
  • فلفل سبز: برای سرو
  • روغن: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

1. گوشت گوساله و گوسفندی چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید. فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خردشده را اضافه کنید. سیر ریز خردشده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و در سلفون بپیچید حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2. خمیر یوفکا را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و سپس برش هایی به پهنای 3 سانتی متر روی آن ایجاد کنید.

3. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش های خمیر را در روغن سرخ کنید. سپس آنها را به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده سرو کنید.

ادامه دارد…

 

غذاهای ترکیه ای (2)

ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا