استیک با طعم سیر و ریحان

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی

استیک با طعم سیر و ریحان

استیک با طعم سیر و ریحان

استیک با طعم سیر و ریحان

طرز تهیه:

1.گوشت را به چهار حلقه 200 گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.

2.حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .

3.سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایه‌کوتاه در دستگاه بگذارید.

در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 8 -10 دقیقه  استیک‌ها را بپزید.

4.سپس در دستگاه را باز کنید و استیک‌ها را زیر و رو کنید و این بار 5 – 6 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.

5.رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برش‌های فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی ‌آن بریزید.

روش تهیه سس:

در کاسه مناسبی روغن زیتون، سس سویا و آب‌ لیمو را مخلوط کنید.

 

خورش غوره بادمجان

آبدوغ خیار

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا