طرز تهیه کیک کاپوچینو

چهارشنبه 6 مرداد 1400 آشپزی

کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. کیک هایی که از  خانواده قهوه هستند عطر و طعم فوقولاده ای دارند. پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • شكر قهوه‌ای  50 گرم
  • قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري
  • آب جوش 80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)
  • شكلات تلخ (آبكرده)  350 گرم
  • خامه صبحانه 115 گرم
  • آرد 125 گرم
  • بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر كاكائو  2 قاشق سوپخوري
  • خامه فرم گرفته  300 گرم
  • بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم
  • ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه

طرز تهیه:

فر را با دماي  180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.

اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد.حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد.

torshy bademjan

ترشی بادمجان / طرزتهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه ژله انار و فالوده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا