آلو گوبی/ طرز تهیه آلو گوبی غذای خوشمزه هندی

پنج‌شنبه 9 تیر 1401 آشپزی
Alo gobi

آلو گوبی غذای هندی بدون گوشت است که برای گیاهخوان غذای مناسبی است این غذا با سیب زمینی و  گل کلم  و ادویه های تند تهیه می شود. آلو به معنی سیب زمینی و گوبی به معنی گلم می باشد . آلو گوبی  غذای پر طرفدار در هند و پاکستان است . در بخش آشپزی  مجله دایان با طرز تهیه آلو گوبی هندی با ما همراه باشید و هم چنین طرز تهیه  کاری ماهی  هندی را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه آلو گوبی

  • سیب زمینی :۳ عدد
  • گل کلم خرد شده: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • زنجبیل تازه: ۱ بند انگشت ی( ۱/۲ ق چای خوری پودر زنجبیل)
  • ادویه ماسالا :۱ قاشق چای خوری
  • آب لیموترش: ۱ قاشق غذا خوری
  • گشنیز و جعفری: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، زیره سبز به مقدار لازم
آلو گوبی

الو گوبی هندی

طرز تهیه آلو گوبی هندی گیاهی

  1.  آلو گوبی غذای ساده بدون گوشت است و برای شام یا ناهار غذای مناسب است می توانید آن را با نان یا  برنج سرو کنید.
  2. برای تهیه آلو گوبی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و روی آنها به میزان لازم آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سیب زمینی ها آب پز شوند (دقت کنید سیب زمینی ها نباید له شوند).
  3. پس از آب پز شدن سیب زمینی ها  آنها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شود سپس پوست آنها را بگیرید و حبه ای خرد کنید و کنار بگذارید.( می توانید از سیب زمینی ریزه استفاده کنید و نیاز به خرد کردن ندارد )
  4. کلم  گل را به خوبی بشویید و خرد کنید.
  5. سپس داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی شعله قرار دهید  تا بجوشد  کمی نمک به آب جوش اضافه کنید و بعد کلم ها ی خرد شده را اضافه کنید و برای 20دقیقه زمان دهید تا کلم ها بپزد  سپس کلم ها پخته شده را  آبکشی کنید.
  6. حال یک تابه مناسب بردارید و یک پیاز را نگینی خرد کنید و درون تابه بریزد و کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود . سپس سیر له  شده  اضافه کنید و تفت دهید تا بوی  سیر بلند شود( سیر زود می سوزد دقت کنید) و بعد زنجبیل را به همراه گل کلم و سیب زمینی آبپز شده  اضافه کنید
  7. حال رب  گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن گرفته شود و در ادامه گوجه فرنگی رنده شده  اضافه کنید و تفت دهید  تا آب گوجه فرنگی  کشیده شود حالا آب لیموترش را به همراه همه ادویه ها اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید  تا خوراک به روغن بیفتد سپس در آخر کمی جعفری و گشنیز و( پودر شنبلیله به دلخواه ) روی آن بریزید  و با نان سرو کنید .

نکات مهم  در تهیه آلو گوبی  این است که این خوراک  هندی باید تند و تیز باشد پس مقدار فلفل قرمز را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید

Torshe metka

ترشی متکا/ طرز تهیه ترشی متکا شهمیرزادی

lagaji

ترشی / طرز تهیه ترشی لگجی جنوبی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا