کیک کاستارد لیمو

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی
Capture 37

این  کیک کاستارد لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد.

مواد لازم کیک کاستارد لیمو : 

  •     کره  به میزان لازم
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     آرد  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آبلیمو  ۱/۴ پیمانه
  •     شیر  ۱ پیمانه
  •     رنده پوست لیمو  ۲ قاشق چای خوری
  •     نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •    پودر قند به میزان لازم
کیک کاستارد لیمو

کیک کاستارد لیمو

طرز تهیه : 

1- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ۶ عدد قالب ۱۷۰ گرمی کاستارد را با کره کمی چرب کنید.

2- در کاسه ی بزرگی، زرده های تخم مرغ و شکر را با هم بزنید. آرد را روی آن ها الک کنید.

3-آبلیمو، شیر و رنده پوست لیمو را به تدریج به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

4-سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را به سایر مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید (خمیر نسبتا شل است).

5- خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر بگذارید و در آن تا ارتفاع نیمه ی قالب ها آب جوش بریزید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا کمی پف کرده و طلایی شوند، بپزید.

6- روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم میل کنید.

Capture 36

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک کاستارد لیمو:

1– زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

 

Capture 73

سوپ میگو

Capture 70

غذاهای محلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا