کیک کاستارد لیمویی خوشمزه و نرم

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 37

این کیک کاستارد لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد. برای تهیه این دسر خوشمزه، مواد لازم زیر را تهیه کنید:

مواد لازم کیک کاستارد لیمو : 

  • کره به میزان لازم
  • تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱/۴ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر قند به میزان لازم
کیک کاستارد لیمو
طرز تهیه : 

1- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ۶ عدد قالب ۱۷۰ گرمی کاستارد را با کره کمی چرب کنید.
2- در کاسه ی بزرگی، زرده های تخم مرغ و شکر را با هم بزنید. آرد را روی آن ها الک کنید.
3- آبلیمو، شیر و رنده پوست لیمو را به تدریج به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
4- سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را به سایر مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید (خمیر نسبتا شل است).
5- خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر بگذارید و در آن تا ارتفاع نیمه ی قالب ها آب جوش بریزید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا کمی پف کرده و طلایی شوند، بپزید.
6- روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم میل کنید.

کیک کاستارد لیمو

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک کاستارد لیمو:

1– زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

Capture 73

طرز تهیه سوپ میگو خوشمزه و سریع

Capture 34

طرز تهیه سالسای خیار خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا