این کیک کاستارد لیمویی خوشمزه در حمامی از آب گرم پخته می شود، به همین دلیل بافتی نرم دارد.
مواد لازم کیک کاستارد لیمو :
- کره به میزان لازم
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱/۴ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر قند به میزان لازم
1- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ۶ عدد قالب ۱۷۰ گرمی کاستارد را با کره کمی چرب کنید.
2- در کاسه ی بزرگی، زرده های تخم مرغ و شکر را با هم بزنید. آرد را روی آن ها الک کنید.
3-آبلیمو، شیر و رنده پوست لیمو را به تدریج به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
4-سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را به سایر مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید (خمیر نسبتا شل است).
5- خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر بگذارید و در آن تا ارتفاع نیمه ی قالب ها آب جوش بریزید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا کمی پف کرده و طلایی شوند، بپزید.
6- روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک کاستارد لیمو:
1– زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
ارسال دیدگاه