
کیک خرمالو
خرمالو یک میوه خوشمزه پاییزی است که سرشاز از ویتامین C و منگنز است ما در این مقاله نحوه پخت کیک خرمالو را آموزش می دهیم . اگر مشتاف باشید می توانید نحوه تهیه چیز کیک بروانی که بسیار کیک حوشمزه است را هم مشاهده کنید

کیک خرمالو
مواد لازم برای کیک خرمالو :
خرمالوی پوره شده | 1 لیوان |
آرد | 3 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن مایع | 1 لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده یا فندوق | 1/2 ليوان |
طرز تهیه کیک خرمالو
■ ابتدا همه شکر و تخم مرغ ها و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
■ سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنی
■سپس پوره خرمالو (بدون پوست ) را هم اضافه می کنیم
■ آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم.
■ بعد نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم
■ سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر از قبل روشن شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.پخت کیک تمام که شده اجازه دهید کیک سرد شودسپس برش دهید.
نکته:
1: مواد لازم را قبل از پخت کیک بیرون ار یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد
2: آرد و بیکینک پودر را 3 بار الک کنید تا بافت کیک لطیف شود.
3 : فر را 15 دقیقه قبل روشن کنیدو قالب کیک را با انداختن کاغذ روغنی آماده کنید.
4: پخت کیک را با فرو بردن چنگال یا سیخ چوبی امتحان کنید .چون مدت زمان پخت در فر ها متفاوت تست
ارسال دیدگاه