اگر میوه خرمالو دوست ندارید کیک خرمالو را امتحان کنید

یکشنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹ آشپزی

 

کیک خرمالو

خرمالو یک میوه خوشمزه پاییزی است که سرشاز از ویتامین C و منگنز است ما در این مقاله نحوه پخت کیک خرمالو را آموزش می دهیم . اگر مشتاف باشید می توانید نحوه تهیه چیز کیک بروانی که بسیار کیک حوشمزه است را هم مشاهده کنید

خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن است.اگر خرمالو را دوست ندارید با درست کردن کیک خرمالو از مواد مغذی آن بهرمند شوید.
 ■در حقیقت خرمالو ترکیب مطلوبی از مواد مغذی به مقدار کافی و مناسب است. بسیاری از مواد مغذی موجود در خرمالو تنها ۲ تا ۳ درصد نیاز روزانه به آن‌ها را تامین می‌کنند اما وجود سطح بالایی از منگنز در این میوه ۱۷ درصد از نیاز روزانه به این ماده معدنی را تامین می‌نماید.
■ خرمالو غیر از منگنز حاوی ۹ درصد ویتامین C و ۸ درصد ویتامین B۶‌ است. فیبر خوراکی موجود در آن نیز به شدت بالاست و ۸۰ درصد بافت این میوه را آب تشکیل می‌دهد.
■ از دیگر ویژگی‌های خرمالو وجود مقدار بالایی آنتی اکسیدان است که با خنثی سازی رادیکال‌های آزاد از بروز بیماری حاد شونده همچون پیری، سرطان، جلو گیری می کند.
■یکی دیگر از خواص این میوه تاثیر آن در کاهش وزن است. وجود فیبر بالا و دیگر مواد مغذی سرعت کاهش وزن را افزایش می‌دهد.
■ خرمالو دارای «لوتئین زآگزانتین» به عنوان یک ایزومر است. در بسیاری از مطالعات و روش‌های درمانی جدید آمده است که این ایزومر در حفظ و ارتقای سطح بینایی موثر است.

کیک خرمالو

مواد لازم برای کیک خرمالو :

 خرمالوی  پوره شده۱ لیوان
 آرد۳ لیوان
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده یا فندوق۱/۲ ليوان

 

طرز تهیه کیک خرمالو

■ ابتدا  همه شکر و تخم مرغ ها  و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

■ سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنی

■سپس پوره خرمالو (بدون پوست ) را هم اضافه می کنیم

■ آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت  هم می زنیم.

■ بعد نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم

■ سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر  از قبل روشن شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.پخت کیک تمام که شده اجازه دهید کیک سرد شودسپس برش دهید.

نکته:

۱: مواد لازم  را قبل از پخت کیک بیرون ار یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد

۲: آرد و بیکینک پودر را ۳ بار الک کنید تا بافت کیک لطیف شود.

۳ : فر را ۱۵ دقیقه قبل روشن کنیدو قالب کیک را با انداختن کاغذ روغنی آماده کنید.

۴:  پخت کیک را با فرو بردن چنگال یا سیخ چوبی امتحان کنید .چون مدت زمان پخت در فر ها متفاوت تست

 

نحوه تهیه شیر موز

نحوه تهیه شیرموز در خانه

مرغ تنوری خوشمزه و مجلسی در فر +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا