ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم در فضای مجازی
سرمایه کمی دارید و نمیدانید چه کاری با آن راه بیاندازید؟ بهدنبال ایده هایی برای راه اندازی کسب و کاربا سرمایه کم میگردید؟ پس با ما در این نوشتار همراه باشید زیرا خبرهای خوشی برايتان داریم.
1. مشاور
در زمینهای تخصص دارید؟ اگر جوابتان مثبت است پس میتوانید از این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم کسب درآمد کنید. در سایتهای مربوط به یافتن مشاور (مانند الو مشاور) ثبت نام کنید و برای کسانی که با شما تماس میگیرند تا با شما صحبت کنند نرخ تماس دقیقهای خود را مشخص کنید.
2. فروش اجناس دست دوم
عموما در بازارهای محلی مانند جمعهبازارها و سمساریها و هرجای دیگری، میتوانید اجناس جالب و ارزشمندی پیدا کنید. شما ارزش واقعی آنها را درمییابید و آنها را در فهرست اقلام فروشی قرار میدهید. سایتهایی مانند دیوار و شیپور بازار خوبی برای ارائهی کالاها هستند. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم عالی است.
3. موسیقیدان
این ایده به آنچه در ذهن شماست شباهتی ندارد. ما دربارهی این صحبت نمی کنیم که ستارهی موسیقی بشوید،بلکه فقط قرار است چرخ زندگیتان را از این طریق بچرخانید. از ضبط موسیقی در استودیو گرفته تا نوشتن ریتم و شعر برای کسب و کارها. اگر این مهارت را داشتهباشید مطمئن باشید میتوانید از این طریق امرار معاش کنید. با نرمافزارهایی مانند Reaper (که بسیار ارزان است) میتوانید درست روی کامپیوترتان، استودیوی تولید موسیقی خودتان را داشتهباشید.
4. مدیریت شبکههای اجتماعی
ارتباط برقرار کردن با افراد یک هنر است. برخی در این هنر خوب عمل میکنند و برخی عالی هستند و برخی …..! خودتان متوجه منظورم شدید. ارتباط برقرار کردن با مشتریان کاری است که بسیاری از کسب و کارها وقت انجام آن را ندارند. خبر خوب این است که، علیرغم اینکه وقت ارتباط با مشتریان را ندارند ولی به کسی نیاز دارند که بتواند این بخش از کسب و کارشان را مدیریت کند و آنها هم هزینهاش را پرداخت میکنند. مهارتهای ارتباطی خوب و به روز بودن در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، اسنپچت، واین، پریسکوپ و غیره بسیار مهم هستند. باید بدانید که هر پلتفرم برای چه گروهی از افراد جذابیت دارد و در هر یک از این جوامع ارتباطی چگونه باید حاضر شوید.
5. آموزش/ مربیگری
قابل توجه مربیان مشتاق آموزش: این کسب و کار به هزینهی بسیار کمی از نظر راهاندازی یک محیط یادگیری مجازی و/ یا محیط آموزشی نیاز دارد. در آغاز فرآیند مربوط به استارتآپ، علاوه بر اینترنت سرعت بالا، به زمان و تلاش نیاز دارید. درمجموع، هزینهی استارتآپ راهاندازی و هدایت یک سرویس آموزش/ یادگیری مجازی، هزینهی بسیار کمی دارد. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
6. تولید محتوا
فرقی نمیکند آگهی مینویسید یا مقاله یا کتاب الکترونیکی، محتوا باید توسط فردی نوشته شود. یکی از جاهاییکه بیشترین تقاضا برای خلق محتوا وجود دارد، در بخش شبکههای اجتماعی است. تولید محتوا یک فرآیند کمهزینه است، زیرا تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر است و یک ارتباط اینترنتی سرعت بالا، و همچنین یک برنامهی خاص گرافیکی (یا دیگر نیازهای نرمافزاری) که ممکن است هزینهی راهاندازی داشتهباشد. بههرحال، جدای از اینها، تنها چیزی که باید برای تولید محتوا صرف کنید زمان است. میتوانید از خدماتی مانند ویکی محتوا برای جا افتادن در بازار و ایجاد حلقهی مشتریان خود استفاده کنید.
7. طراحی گرافیکی
این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم این است که اگر تواناییهای گرافیکی دارید، باید بدانید مشتریان بسیاری برای کسب و کارشان بهدنبال لوگو، طراحهای گرافیکی و کارهای هنری هستند. به دنبال سایتهایی مانند دیزاینو بگردید تا بتوانید کسب و کار خودتان را راهبیاندازید و حلقهی مشتریانتان را گسترش دهید.
8. اختراع
پیشترها، مخترع بودن یک هدف دستنیافتنی بود، و گاها افراد برای توجیه روانی بودنشان از این اصطلاح استفاده میکردند. ولی دیگر اینچنین نیست! با پلتفرمهایی مانند مرکز ایده و اختراعات تجاری ایران، تأمین سرمایهی مالی برای ایدهها و اختراعها ممکن است. مزیت این مدل این است که اگر پول موردنیازتان فراهم شود و بهاصطلاح از لحاظ مالی تأمین شوید، نشاندهندهی موفیقت شما در یافتن بازار است. اگر ایدهی شما مورد استقبال قرار نگیرد، به این معنی است که لازم است مسیر آمده را برگردید و دوباره طرحریزی کنید.
9. سازندهی طلا و جواهر
کم نیستند بانوانی که دوست دارند خودشان را با زیورآلات زیبا بیارایند. این مورد را با علاقهی روزافزون به زیور آلات دستساز ترکیب کنید و خواهید دید که نسخهی موفقیت در دستان شما است. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
10. مشاور فنی
یادگرفتن امور مرتبط با کامپیوتر همیشه مورد تقاضا است. درنتیجه، یک راه برای کمک به این مسئله این است که آموزشهایی بر مبنای برنامههای کامپیوتری خاص (یا چندگانه) آمادهکنید که جزئیات مربوط به استفاده از آن برنامه و تکمیل پروژه را به ارباب رجوع بدهد. بنابراین، بهترین راه برای کاهش هزینههای استارتآپ در این ایده این است که هم برنامه را در اختیار داشتهباشید و هم برنامههای مرتبط با آن را، تا بتوانید دستورالعمل یا ویدیوی “چگونه میتوانم” درست کنید. بهعلاوه، اگر میخواهید یک وبسایت به اینکار اختصاص دهید که تمامی فعالیتهای انجام شده در آن قابل دسترسی و پیگیری باشند، پس باید هزینهی راهاندازی وبسایت را نیز در هزینههای اولیهی استارتآپتان لحاظ کنید. در نهایت، در این راستا، خدماترسانی اینترنتی/ تلفنی نیز بسیار سودمند خواهد بود.
11. پیادهسازی فایلهای صوتی
پیادهساز کسی است که یک فایل صوتی را به نوشتار تبدیل میکند. این کار بهنظر روبهزوال میآید، ولی حقیقت این است که بهخاطر افزایش ویدیوهای اینترنتی این شغل نیز رو به گسترش است. حقیقت این است: کامپیوترها هنوز هم در شناسایی کلام با مشکل مواجه هستند. صاحبان کسب و کار و کارآفرینان نیاز دارند فایلهای ویدیوییشان به نوشتار تبدیل شوند تا هم کسانی که مشکل شنوایی دارند از آنها بهره بگیرند و هم موتورهای جستجو متوجه محتوای این ویدیو شوند.
بهعلاوه، شما سفارشتان را از کسانی میگیرید که صرفا میخواهند فایلهای آنها پیاده شوند تا بهتر مطالعه و درک شوند. برای شروع میتوانید از پارسکدرز سفارش کار بگیرید. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.
12. مترجم
مانند تولیدکنندهی محتوا، خدمات ترجمه (حداقل در این بخش) مستلزم متنی است که میخواهند از یک زبان به یک زبان کاملا متفاوت برگردانده شود. درحالی که این مهارت اساسا مستلزم این است که فرد در چند زبان مهارت داشته باشد، هزینهی اولیهی استارتآپ شامل هزینهی اینترنت/ تلفن و نیز مخارج مربوط به سفر است. بهعلاوه، مخارج بازاریابی نیز میتواند در هزینههای استارتآپ اعمال شود. فقط این نکته را بهخاطر داشتهباشید که: اگر در هیچ زبانی تسلط یا مهارت ندارید، بههیچوجه سراغ این کار نروید. فکر نکنید با ابزاری مانند “ مترجم گوگل” می توانید این کار را بهدرستی انجام دهید.با وجود این که مترجم گوگل بینظیر است، ولی همیشه کارش را عالی انجام نمیدهد.
۱3. ستارهی یوتیوب
خوب، لازم نیست که یک ستاره باشید! ولی با استفاده از دوربین یک گوشی هوشمند و یک موضوع خوب، میتوانید از طریق یوتیوب خودتان کسب و کاری راهبیندازید. شما یکشبه میلیونر نخواهید شد، ولی با مخاطبیابی قطعا میتوانید مبلغ قابل قبولی به واسطهی شهرت تازه بهدستآمدهتان به دست آورید
ارسال دیدگاه