طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه و لطیف

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
کیک اسفنجی

کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین و لذیذترین دسرهاست که می‌تواند پایه‌ای برای انواع کیک‌های تولد، مهمانی و عروسی باشد. این کیک به دلیل بافت سبک و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد. در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این کیک اسفنجی را درست کنید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • تخم مرغ (هم دمای اتاق) ۴ عدد
  • شکر ۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • شیر یک پیمانه
  • کره یک چهارم پیمانه
  • آرد معمولی ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

قبل از شروع، ابتدا فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. سپس تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنید.

1- تخم مرغ‌ها را به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود.

2- شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.

3- سپس مخلوط آرد، بکینگ پودر و نمک را به آرامی به مایع تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

4- در مرحله بعد شیر و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و با هم مخلوط شوند.

5- مخلوط شیر و کره را به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

6- مایع کیک را به قالبی که قبلاً چرب و آردپاشی کرده‌اید بریزید و در فر بگذارید.

7- کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید و سپس با چوب کبریت چک کنید که پخته است یا خیر.

8- پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

این کیک اسفنجی را می‌توانید با کرم، میوه یا شیره‌های مختلف تزئین کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. هرگز فراموش نکنید که برای بالاترین کیفیت، مواد را به خوبی مخلوط کنید و وقت بگذارید.

نان تخمه و آجیل

دستور تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و ساده

پاستا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن

طرز تهیه پاستای فاگیولی لذیذ و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا