پیراشکی روسی یک غذای لذیذ و متنوع از کشور روسیه است که به عنوان صبحانه یا شام سرو میشود. این دستور پخت به شما آموزش میدهد که چگونه این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
در زیر مواد لازم و مراحل پخت پیراشکی روسی آمده است.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی روسی
- مواد لازم برای خمیر:
- آرد: ۴ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- مایه خمیر: ۲ قاشق مرباخوری
- شکر: ۲ قاشق مرباخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۵۰ گرم
- روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- برای رومال:
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه
- کنجد برای تزیین
دستور پخت پیراشکی روسی
- برای عمل آمدن مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و مایه خمیر را روی آن میپاشیم.
- این مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم.
- در یک کاسه کره آب شده و روغن مایع و تخممرغها را مخلوط میکنیم.
- به مواد نمک اضافه کرده و سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه میکنیم.
- آرد را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر درست شود.
- خمیر را در همان ظرف چند بار میکوبیم.
- سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در یک جای گرم قرار میدهیم.
- اجازه میدهیم تا یکی دو ساعتی استراحت کند و حجم بگیرد.
- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم.
- سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم.
- فيله مرغ ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا سرخ شود.
- نمک و ادویهها را اضافه میکنیم.
- بعد از تغییر رنگ مواد، قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
- خمیر را به چونههایی بزرگتر از نارنگی تقسیم کرده و روی سطح آردپاشی شده قرار میدهیم.
- سپس هر چونه را روی سطح آردپاشی شده با وردنه صاف کرده و مقداری از مواد گوشتی و پنیر را داخل آن قرار میدهیم و میپیچیم.
- سینی فر را چرب کرده و پیراشکیها را با فاصله داخل آن میچینیم.
- زرده تخممرغ را کمی هم زده و به آن شیر اضافه میکنیم و روی پیراشکیها رومال میزنیم.
- فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم.
- پیراشکیها را به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم تا طلایی شوند.
ارسال دیدگاه