
طرز تهیه پیراشکی روسی
- نام غذا :پیراشکی روسی
- زمان مهیا کردن:1ساعت
- مناسب برای:4نفر
- ملل:روسیه
یک غذای روسی لذیذ که انواع مختلفی دارد و با پیراشکی که در ایران تهیه میشود بسیار متفاوت است . تنوع این غذا آنقدر زیاد است که هم میتواند به عنوان صبحانه سرو شود هم به عنوان شام!
مواد لازم پیراشکی روسی
مواد لازم براى خمير:
- آرد ک ٤ پيمانه
- شير : ١ پيمانه
- تخم مرغ : ٢ عدد
- مایه خمیر : ٢ قاشق مربا خوری
- شکر : ٢ قاشق مربا خوری
- نمک : ١ قاشق چایخوری
- كره : ٥٠ گرم
- روغن مايع : ١/٤ پيمانه
- ماست : ٢ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیراشکی روسی
براى رومال:
- زرده تخم مرغ : ١ عدد
- شير ٢ تا ٣ : قاشق غذاخوری
- سير : ١ حبه
- كنجد براى تزيين
مواد لازم براى مايه گوشتى:
- فيله مرغ : ١ سينه كوچك
- پياز : ١ عدد
- قارچ : ٢٠٠ گرم
- فلفل دلمه :نصف عدد
- پنير پيتزاى رنده شده : به ميزان لازم
- نمك : به ميزان لازم
- فلفل : به ميزان لازم
- زردچوبه : به ميزان لازم
- آويشن : به ميزان لازم

طرز تهیه پیراشکی روسی
دستورپخت طرز تهیه پیراشکی روسی
- ابتدا براى عمل امدن مايه خمير، شكر و شیر ولرم را با هم مخلوط ميكنيم
- مایه خمیر را روی مواد بالا ميپاشيم و روی |آن را ميپوشانيم و به مدت ده دقیقه استراحت ميدهيم تا عمل بیاید.
- داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مايع و تخم مرغها را مخلوط می کنیم .
- به مواد نمک ميزنيم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه ميكنيم.
- در این مرحله آرد را كم كم اضافه میکنیم و ورز ميدهيم تا خمیر درست شود.
- کمی كه حالت خميرى پيدا كرد ماست را اضافه ميكنيم.
- خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتى به دستمان نچسبد آرد اضافه ميكنيم،
- خمیر را در همان ظرف چند بارى میکوبیم .
- سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در يک جای گرم ميگذاريم.
- اجازه می دهیم تا يكى دو ساعتى استراحت كند و حجيم شود.
مواد داخل پیراشکی:
ابتدا پياز را خورد ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم.
كمى كه سبك شد سير ريز خورد شده را هم به آن اضافه ميكنيم ( ميتونيد از پودر سير استفاده كنيد يا كلا حذفش كنيد ).
پیاز و سیر را كمى تفت ميدهيم و فيله مرغى كه تقريبا ريز خورد كرديم را به آن اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا سرخ شود.
نمك و ادويه جات را اضافه می کنیم.
رنگ مواد كه تغيير كرد قارچهايى كه ريز خورد كرديم را به همراه فلفل دلمه اى كه نگينى خورد كرديم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميدهيم.
خمیر که آماده شد از آن چونهای از نارنگى بزرگتر درست ميكنيم و روى سطح(میز یا یک سینی )که آرد پاشى شده ميچينيم و روی آن را ميپوشانيم و باز هم ميگذاريم يک ربع استراحت كند.
( حدودا ١٢ ، ١٣ تا چونه ميشه ).
سپس هر چونه را روى سطح آردپاشى شده با وردنه صاف ميكنيم و يكى دو قاشق از مواد گوشتى ميگذاريم و روی آن كمی پنير پيتزا ميگذاريم و ميپيچيم.
حالا به دلخواه يا با دست يا با قالب، فقط دقت ميكنيم درز خمیر را محكم ميكنيم كه توى پخت، باز نشود.
سينى فر را چرب ميكنيم و پيراشكى ها را با فاصله داخل آن ميچينيم.
براى رومال خمیر ها زرده تخم مرغ را كمی هم بزنيد.
سپس به آن دو سه قاشق شير اضافه ميكنيم ( من بجاى شير يه قاشق خامه زدم ).
با برس مخصوص آشپزی روى پيراشكى ها را رومال ميكنيم و دوست داشته باشيد می توانید کمی کنجد هم بزنید.
فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می گذاریم.
حدود نيم ساعت يا تا وقتى زير و روی پیراشکی ها طلايى شود در فر ميگذاريم .
ارسال دیدگاه