اگر به سالاد سیب زمینی علاقه دارید و میخواهید یک سالاد خوشمزه و ساده تهیه کنید، این دستورالعمل به شما کمک خواهد کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد را یاد بگیرید.
مواد لازم سالاد سیب زمینی :
- سیب زمینی 1 کیلو و 300 گرم
- نمک (برای پختن سیب زمینی ها) 1 ق س
- تخم مرغ 4 عدد
- پیاز (قرمز/ نگینی شده) 3/4 پیمانه
- ساقه کرفس (خرد شده) 1 پیمانه
- خیار شور (خرد شده) 2/3 پیمانه
- جعفری تازه (اختیاری) 1 ق س
- مواد لازم برای سس :
- سس مایونز (کم چرب) 2/3 پیمانه
- خامه ترش (ساورکریم) 2/3 پیمانه
- سرکه سیب 1 و نیم ق س
- سس خردل 1 ق س
- فلفل سیاه (یا بیشتر بنا بر سلیقه) 1/2 ق چ
- پودر دانه کرفس 1 /2 ق چ
- شیر 3 ق س
طرز تهیه:
- ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 1 ق نمک که در مواد لازم ذکر شده است، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد، پوست کنده و سلفون کشیده، نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.
- تخم مرغ ها را هم آبپز کرده و به صورت نگینی خرد کنید.
- در این فاصله که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند، سس را آماده کنید.
- همه مواد لازم برای تهیه سس (مایونز، سس خردل، خامه ترش، نمک، پودر تخم کرفس، سرکه سیب، شیر و فلفل) را با هم مخلوط کنید.
- سیب زمینی های خنک شده را به صورت مکعبی در اندازههای 2 الی 3 سانتی خرد کنید.
- پیاز را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- ساقه کرفس و خیار شور را هم خرد کنید.
- همه مواد خرد شده را با هم مخلوط کرده و سس را هم اضافه کنید. در انتها جعفری خرد شده را نیز به آرامی به مخلوط اضافه کنید.
- به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس کاملاً جذب مواد شود و طعمها با هم ترکیب شوند.
نکات سالاد سیب زمینی :
- این سالاد به عنوان پیش غذا یا یک شام کامل مناسب میباشد.
- میتوانید به جای خامه ترش، از ماست خامهای استفاده کنید.
- خانمهای باردار باید پودر تخم کرفس را از سس حذف کنند.
ارسال دیدگاه