اگه به سیب زمینی علاقه دارید و دوست دارید یک سالاد خوشمزه با سیب زمینی داشته باشید تا انتهای این مطلب باما باشید
مواد لازم سالاد سیب زمینی :
- سیب زمینی 1 کیلو و 300 گرم
- نمک (برای پختن سیب زمینی ها) 1 ق س
- تخم مرغ تخم مرغ 4 عدد
- پیاز (قرمز/ نگینی شده) پیاز 3/4 پیمانه
- ساقه کرفس (خرد شده) 1 پیمانه
- خیار شور (خرد شده) 2/3 پیمانه
- جعفری تازه (اختیاری) 1 ق س
- مواد لازم برای سس :
- سس مایونز (کم چرب) 2/3 پیمانه
- خامه ترش (ساورکریم) 2/3 پیمانه
- سرکه سیب 1 و نیم ق س
- سس خردل 1 ق س
- فلفل سیاه (یا بیشتر بنا بر سلیقه) 1/2 ق چ
- پودر دانه کرفس 1 /2 ق چ
- شیر شیر 3 ق س
طرز تهیه:
1- ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 1 ق نمک که در مواد لازم ذکر شده است پخته بعداز اینکه کمی خنک شد پوست کنده و سلفون کشیده نیم ساعت در یخچال میکذاریم تا کاملا خنک شود به دلیل راحتتر برش خوردن سیب زمینی ها این کارو انجام می دهیم.
2-تخم مرغ ها را هم آبپز میکنیم. سپس بصورت نگینی خرد میکنیم.
3-در این فاصله که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند سس را آماده میکنیم
4-همه مواد لازم برای تهیه سس( مایونز+سس خردل+ خامه ترش+ نمک+ پودرتخم کرفس+سرکه سیب+ شیر+فلفل) با هم مخلوط میکنیم
5-سیب زمینی های خنک شده را به صورت مکعبی در اندازهای 2 الی 3 سانتی خرد میکنیم
7-ساقه کرفس هم بصورتی که در تصویر میبینیم خرد میشه و خیار شور هم همینطور
9-به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا سس کاملا جذب مواد شود و طعم ها باهم ترکیب شوند.
نکات سالاد سیب زمینی :
1-این سالاد بعنوان پیش غذا یا یک شام کامل مناسب می باشد
2-جایگیزین خامه ترش (ساور کریم): ماست خامه ای می باشد
3-خانم های باردارپودر تخم کرفس را از سس حتما حذف کنند.
ارسال دیدگاه