طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون سوخاری

پنج شنبه، ۵ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

رولت مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه برای مهمانی ها و دورهمی ها است این رولت را تهیه کنید و کنار خانواده لذت ببرید

مواد لازم:

●ژامبون  ۲۰۰ گرم

●سینه مرغ  ۳ عدد

●فلفل دلمه  ۱ عدبزرگ

●پیاز  ۱ عدد

●نمک و فلفل به میزان لازم

●تخم مرغ   ۱ تا ۲ عدد

●زعفران به میزان لازم

●آرد سوخاری   ۴ قاشق غدا خوری

●جعفری   خرد شده   ۳ قاشق غذا خوری

●پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه رولت مرغ وژامبون سوخاری:

سینه  مرغ را ۲ بار چرخ کنید. متوانیدبه جای سینه مرغ از مخلوط سینه  و ران مرغ استفاده کنید.   پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید وبه مرغ چرخ شده اضافه کنید، و با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید، اگر مواد آن شل بود ۲ قاشق آرد سوخاری به آن اضافه کنید و اجازه بدهید کمی استراحت کند.  صفحه ای پلاستیکی پهن کنید، سپس مواد آماده شده  را روی آن باز کنید و بعد روی آن ورقه های کالباس را قرار بدهید و بعد روی کالباس ها جعفری خرد کرده و فلفل دلمه ای نگینی شده و بعد در آخر روی همه ی آن ها پنیر پیتزا بریزید.

رولت مرغ و ژامبون

و در آخر با کمک پلاستیک یا سلفون آن را رول کنید. حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرفی بزنید و مقداری پودر سوخاری داخل ظرف دیگری بریزید. رولت را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید.

 

و بعد داخل ماهی  تابه به اندازه کافی روغن بریزید زمانی که روغن داغ شد رولت را در آن سرخ کنید. دقت کنید اطراف رولت باید کاملا سرخ شوندو مغز پخت شود. در پایان رولت را در ظرف سرو بگذارید اجازه بدهید خنک شود و بعد آن را برش بزنید با سس کچاب میل کنید.

نوش جان

طرز تهیه کازان کباب غذای ترکی با طعم بی نظیر

طرز تهیه کیک زرد آلو

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا