» آشپزی » دستور پخت چیکن کانلونی لذیذ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ - ۹:۴۰

طرز پخت چیکن کانلونی

دستور پخت چیکن کانلونی لذیذ

دستور  پخت چیکن کانلونی لذیذ

طرز پخت چیکن کانلونی

کانلونی مرغ یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طرز تهیه آسان است .این غذا را هم بعنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو می کنند.برای مشاهده مقالات بیشتر از سایت مجله آشپزی دایان مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.

 

نام غذا:چیکن کانلونی

زمان پخت:۳۰دقیقه

زمان آماده سازی:۱ساعت

مناسب برای:۸ نفر

ملل:ایتالیایی

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی

  • ۱۰ عدد کانلونی
  • ۳ عدد پیاز بزرگ
  • ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون  ( ۹۰ میلی لیتر )
  • ۲ عدد سینه مرغ بزرگ
  • ۵ قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( ۱۰۰ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۱۵ گرم )
  • ۲ عدد گوجه قرمز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری جوز هندی ( ۳۰ گرم )
  • ۱ بسته خامه بشامل ( ۱۲۵ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( ۱۵ گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری

طرز پخت چیکن کانلونی

روش تهیه کانلونی

دستور پخت مرغ کانلونی:

 

 

۱٫ قابلمه ی کوچکی از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و بجوشانید.

۲٫ زمانی که شروع به جوشیدن می کند، پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

۳٫ در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید و آن را نزدیک نگه دارید. به زودی از آن استفاده خواهید کرد.

۴٫ قابلمه را با روغن زیتون بپوشانید.

۵٫ فیله های مرغ را در ماهی تابه بریزید و کمی سرخ کنید.

۶٫ پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

۷٫ وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

۸٫ با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.

۹٫ مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی  خرد شده را اضافه کنید.

۱۰٫ حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش پخت سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

آموزش کانلونی


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :1
  • نگین

    تاریخ : ۱ - آبان - ۱۳۹۸

    ممنون بابت آموزش غذاهای خوبتون


ارسال دیدگاه