» آشپزی » نحوه پخت صیحیح چیکن کانلونی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ - ۹:۴۰

نحوه پخت صیحیح چیکن کانلونی

نحوه پخت صیحیح چیکن کانلونی

نام غذا:چیکن کانلونی

زمان پخت:۳۰دقیقه

زمان آماده سازی:۱ساعت

مناسب برای:۸ نفر

ملل:ایتالیایی

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی

  • ۱۰ عدد کانلونی
  • ۳ عدد پیاز بزرگ
  • ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۹۰ میلی لیتر )
  • ۲ عدد سینه مرغ بزرگ
  • ۵ قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( ۱۰۰ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۱۵ گرم )
  • ۲ عدد گوجه قرمز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری جوز هندی ( ۳۰ گرم )
  • ۱ بسته خامه بشامل ( ۱۲۵ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( ۱۵ گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری

روش تهیه کانلونی

دستور پخت مرغ کانلونی:

آموزش آشپزی:

۱٫ قابلمه ی کوچکی از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و بجوشانید.

۲٫ زمانی که شروع به جوشیدن می کند، پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

۳٫ در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید و آن را نزدیک نگه دارید. به زودی از آن استفاده خواهید کرد.

۴٫ قابلمه را با روغن زیتون بپوشانید.

۵٫ فیله های مرغ را در ماهی تابه بریزید و کمی سرخ کنید.

۶٫ پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

۷٫ وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

۸٫ با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.

۹٫ مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.

۱۰٫ حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش پخت سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

آموزش کانلونی


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.