پخت غذای ایتالیایی لذیذ کانلونی مرغ

دوشنبه، ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ آشپزی
طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

کانلونی مرغ یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طرز تهیه آسان است .این غذا را هم بعنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو می کنند.برای مشاهده مقالات بیشتر از سایت مجله آشپزی دایان مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.

 

نام غذا:چیکن کانلونی

زمان پخت:۳۰دقیقه

زمان آماده سازی:۱ساعت

مناسب برای:۸ نفر

ملل:ایتالیایی

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی

  • ۱۰ عدد کانلونی
  • ۳ عدد پیاز بزرگ
  • ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون  ( ۹۰ میلی لیتر )
  • ۲ عدد سینه مرغ بزرگ
  • ۵ قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( ۱۰۰ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۱۵ گرم )
  • ۲ عدد گوجه قرمز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری جوز هندی ( ۳۰ گرم )
  • ۱ بسته خامه بشامل ( ۱۲۵ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( ۱۵ گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری

طرز پخت چیکن کانلونی

روش تهیه کانلونی

دستور پخت مرغ کانلونی:

 

 

۱٫ قابلمه ی کوچکی از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و بجوشانید.

۲٫ زمانی که شروع به جوشیدن می کند، پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

۳٫ در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید و آن را نزدیک نگه دارید. به زودی از آن استفاده خواهید کرد.

۴٫ قابلمه را با روغن زیتون بپوشانید.

۵٫ فیله های مرغ را در ماهی تابه بریزید و کمی سرخ کنید.

۶٫ پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

۷٫ وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

۸٫ با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.

۹٫ مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی  خرد شده را اضافه کنید.

۱۰٫ حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش پخت سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

آموزش کانلونی

طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی

طرز پخت سوپ مرغ ایتالیایی

نحوه تهیه پیتزا پیده پیراشکی

روش پخت پیتزا پیده پیراشکی لدذیذ

آخرین دیدگاه‌ها

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا