نحوه پخت ناگت مرغ فوری

شنبه، ۱ آذر ۱۳۹۹ آشپزی
ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ:

مواد لازم ناگت مرغ

  • مرغ : نصف سینه ( برای ۲ نفر )
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • پودر کنتاکی : ۱/۲ لیوان
  • سس گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه
  • سس مایونز : به مقدار دلخواه
  • نمک ، فلفل قرمز :•: به میزان لازم
  • آویشن : به مقدار دلخواه
  • کره : دو قاشق غذاخوری

 

ناگت مرغ

ناگت مرغ

 

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی چگونه است؟

در اینجا ما سریع ترین و راحت ترین طرز تهیه ناگت مرغ را به شما اموزش میدیم.

۱- اول باید گوشت را چرخ کرده یا ان را اماده تهیه کنید

۲- زرده تخم مرغ ، نصف پودر کنتاکی ، نمک ، فلفل ، آویشن و کره را به ترتیب به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و به خوبی با دست ان را ورز میدهیم تا مواد با هم مخفلوط شود.

۳-نصف پودر کنتاکی را روی سطح صافی میریزیم و مواد را به نازکی روکی ان پهن کرده و بقیه پودر را روی مواد میریزیم

۴- میتوانی با قالب های متفاوت به شکل های گوناگونی انها دربیاورید

۵-در مرحله۸ اخر انهارا در روغن سرخ کنید(میتوانید انهارا با چیزهای گوناگون از جمله سس گوجه و مایونز تزئین کنید)

نکته

با توجه به سلیقه خود میتوانید از مواد دیگری همچون ذرت و قارچ استفاده کنید و حتی بجای پودر کنتاکی از پفک پودر شده استفاده کنید.

ناگت مرغ یک غذای حاضری است که می توانید به مقدار زیاد تهیه نمایید و در فریزر نگهداری کنید تا در زمان احتیاج سریعا آماده و نوش جان کنید

 

 

 

حلوا شکری

طرز تهیه حلوا شکری در منزل

فیش اند چیپس

ماهی سوخاری و چیپس با سس تار تار+طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا