تاریخچه و طرز تهیه چلوکباب محبوب ایرانی

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 96

چلوکباب یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که از زمان صفویه تا به امروز در دل مردم ایران جا دارد. این غذای لذیذ با چلوکبابی گوسفند یا مرغ تهیه می‌شود و به همراه برنج سفید، طعمی بی‌نظیر دارد.

در اینجا مواد لازم و زمان پخت را برای تهیه چلوکباب برای شما آورده‌ایم:

  • یک کیلو گوشت چرخ‌کرده گوسفند-گوساله
  • یک عدد پیاز متوسط
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • کره برای سرو

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

برای تهیه چلوکباب، ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده و ادویه‌ها مخلوط کنید. سپس به شکل سیخ‌های کباب درآورید و بر روی منقل یا تابه کباب کنید. توصیه می‌شود که این کباب را با برنج چرب و نرم سرو کنید و در کنار آن، پیاز خام و نان تازه نیز داشته باشید.

نکته: برای بهبود طعم کباب، می‌توانید از ادویه‌های معطر مثل زردچوبه یا زعفران استفاده کنید.

Capture 101

طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر خوشمزه و ساده

Capture 95

آشپزی خوشمزه: طرز تهیه 4 نوع سالاد برای سلامت شما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا