طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر

دوشنبه 4 مرداد 1400 آشپزی

کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است. در این مقاله طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر را به شما اموزش میدهیم .

مواد لازم:

  •     ۶ عدد سیب زمینی
  •     روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  •     ۳ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     موسیر

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.

طرز تهیه کیک عسل با طعم قهوه

در ایران از چلوکباب محبوب تر، غذایی نیست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا