هر وقت صحبت از غذاهای ایتالیایی به میان میآید، پاستای فاگیولی یکی از اولین گزینههاست. این غذا که در ایتالیا بسیار محبوب است، با ترکیبی از مواد تازه و خوشمزه تهیه میشود. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم پاستای فاگیولی:
- ۳ قاشق روغن زیتون
- ۱ فنجان پیاز خرد شده
- ۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده
- ۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
- ۲ حبه سیر له شده
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
- ۶ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات
- ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
- ۲۲۵ گرم پاستای دیتالینی
- سه و نیم فنجان لوبیا سفید پخته
- یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نکته: برای پخت لوبیا، میتوانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، یا اگر فرصت ندارید، لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
طرز تهیه:
- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
- سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، پاستای فاگیولی را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد.
- وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر طبخ کنید.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
ارسال دیدگاه