طرز تهیه پاستای فاگیولی لذیذ و خوشمزه

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
پاستا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن

هر وقت صحبت از غذاهای ایتالیایی به میان می‌آید، پاستای فاگیولی یکی از اولین گزینه‌هاست. این غذا که در ایتالیا بسیار محبوب است، با ترکیبی از مواد تازه و خوشمزه تهیه می‌شود. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم پاستای فاگیولی:

  • ۳ قاشق روغن زیتون
  • ۱ فنجان پیاز خرد شده
  • ۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده
  • ۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
  • ۲ حبه سیر له شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • ۶ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات
  • ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • ۲۲۵ گرم پاستای دیتالینی
  • سه و نیم فنجان لوبیا سفید پخته
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پاستای فاگیولی

نکته: برای پخت لوبیا، می‌توانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، یا اگر فرصت ندارید، لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.

طرز تهیه:

  1. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
  2. سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، پاستای فاگیولی را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد.
  4. وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر طبخ کنید.
  5. قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه و لطیف

کوفته

طرز تهیه پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی برای یک وعده لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا