با بی اشتهایی خداحافظی کنید

پنج‌شنبه 9 دی 1400 سلامت
با بی اشتهایی خداحافظی کنید

مردی 25 ساله هستم که خیلی بی اشتها و بعد از خوردن یک قاشق غذا سیر می شوم. ممنون می شوم که راهنمایی ام کنید که چگونه اشتهای از دست رفته ام را بازگردانم؟

 

شاید لازم باشد تحت نظر یک متخصص یک دوره داروی اشتهاآور و یک سری مکمل های ویتامین و املاح مصرف کنید تا کمبودهای احتمالی که موجب کاهش اشتها در شما شده است، از بین برود.

اگر از اشتها آورهای طبیعی هم بخواهید استفاده کنید موارد زیر برایتان مناسب است:

با بی اشتهایی خداحافظی کنید

با بی اشتهایی خداحافظی کنید

  • – مقداری زنجبیل تازه را ریز ریز كنید. مقداری آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه كنید و آن را بجوید.
  • – مقداری هل و دارچین و برگ بوی خشک را له كنید و به مقدار مساوی با هم مخلوط كنید. یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را بخورید.
  • – پودر فلفل سیاه، پودر زنجبیل خشک و شكر را با عسل مخلوط كنید و به صورت گلوله در آورید. برای مدتی این مخلوط را در دهان نگه دارید كه بی اشتهایی شما را تسكین خواهد داد.
  • – انار بخورید و نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه كنید.
  • – مقداری نمک و پودر زیره سبز را روی آناناس بریزید و آن را بخورید.

با بی اشتهایی خداحافظی کنید

 

با بی اشتهایی خداحافظی کنید

با بی اشتهایی خداحافظی کنید

علاوه بر این ها باید نکاتی را هم رعایت نمایید:

  • 1. مهم ترین و البته تأثیرگذارترین راه در افزایش اشتها داشتن برنامه زمانی تعیین شده ای برای غذا خوردن است. شما حتماً باید از کارهایی نظیر گرسنه ماندن برای مدت زیاد، مثلاً به بهانه افزایش اشتها برای وعده غذایی بعدی و پرخوری و یا نداشتن وقت برای غذا خوردن خودداری کنید.
  •  2. وعده های غذایی کوچک و مکرر را به جای وعده غذایی بزرگ و پر حجم مصرف کنید. این کار باعث افزایش اشتها در شما خواهد شد چرا که به مرور زمان معده شما برای حجم های بیشتر آماده خواهد شد. به همین خاطر توصیه می کنیم که تعداد لقمه های غذاهای خود را به مرور و طی وعده های مکرر یکی یکی افزایش دهید.
    مهم ترین و البته تأثیرگذارترین راه در افزایش اشتها داشتن برنامه زمانی تعیین شده ای برای غذا خوردن است.
  •  3. به گفته ی بسیاری از متخصصان تغذیه، وارد کردن غذاهای پروتئینی به رژیم غذایی روزانه می تواند باعث افزایش اشتها در فرد شود.
  •  4. فراموش نکنید که یکی از مهم ترین راه های افزایش اشتها توجه به کالری دریافتی است. از این رو مصرف غذاهای پرکالری و بدون ارزش غذایی نظیر فست فودها و میان وعده های چرب و شور علاوه بر کاهش اشتها، کمبود مواد ریزمغذی را نیز ایجاد می کنند.
  •  5. مصرف گیاهان و مکمل های افزایش دهنده ی طبیعی اشتها نظیر زنجبیل، گل میخک، سیر، چای سبز، هل و فلفل سبز می تواند در افزایش اشتها کمک کننده باشد. گل گاوزبان و عرق بیدمشک نیز می توانند در افزایش اشتها موثر باشند.
  •  6. اقدام اشتباه دیگری که بسیاری از افراد انجام می دهند مصرف مقادیر بالای مایعات در میان وعده های غذایی و مخصوصاً همراه غذا است. در نتیجه ی این عادت غلط فرد بعد از دریافت حجم کمی از غذا احساس پُری و بی اشتهایی می کنند. به همین خاطر توصیه می کنیم از مصرف هرگونه نوشیدنی قبل از اتمام وعده غذایی خودداری کنید. سعی کنید نیم ساعت تا 1 ساعت قبل از وعده غذایی چای، آب میوه و نوشیدنی های دیگر، سبزی و سالاد و غذاهای پر فیبر مصرف نکنید.
  •  7. ورزش مناسب و کافی راهکار مناسبی در افزایش اشتها و البته هضم و جذب است. ورزش هایی نظیر دوچرخه سواری، آهسته دویدن و راه رفتن بهترین ورزش ها برای این منظور هستند.

 

ویژگی های یک کفش استاندارد

ویژگی های یک کفش استاندارد

خسته اید؟ این ها را نخورید

ماده های غذایی که بهتر از قهوه بیدارتان می‌کند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا