به همین دلیل است که شما باید از خوردن این سموم دست بکشید:
۱-شیر گاو پاستوریزه:
تنها حسن این شیر عمر طولانی تر آن است. روند پاستوریزاسیون شیر را برای مدت طولانی بهتر نگه می دارد ، اما به ارزش غذایی آن آسیب می رساند. آنزیم ها ، ویتامین A ، B 12 و C را از شیر خارج می کند. این فرآیند همچنین هورمون ها و آنتی بیوتیک ها را به شیر منتقل می کند. محققان دریافته اند که این فرآیند همچنین باکتری های اساسی و خوب مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس را از بین می برد. علاوه بر این ، حدود 20٪ ید از شیر خارج می شود و بنابراین پس از مصرف آن ، احتمال ابتلا به یبوست بیشتر می شود.
۲-برنج سفید یا تصفیه شده:
۳-شکر تصفیه شده و قند سفید:
شکر سفید یا تصفیه شده پر از مواد شیمیایی است. ارزش غذایی ندارد. این ماده شیمیایی از نیشکر یا چغندر گرفته شده است. سپس ، آب این ماده استخراج می شود تا قند فاقد فیبر بدست آورد. آب میوه در طی فرآیند تصفیه با آهک مخلوط می شود. این باعث از بین رفتن تمام ویتامین های موجود در آب می شود. سولفات کلسیم و اسید سولفوریک نیز برای سفید شدن قند استفاده می شود. این کار برای سفید به نظر رسیدن قند از طبیعی انجام می شود.
ارسال دیدگاه